понеделник, 7 март 2011 г.

Вестерн Дигитал капи $ 4,3 милијарди долара да купи Хитацхи ГСТ, унесите гледао такмичење са Сеагате

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/07/western-digital-drops-4-3-billion-to-acquire-hitachi-gst-enter/:
Иов. Вестерн Дигитал - фирма одговорна за испоруку планете први 1ТБ 2,5-инчни хард диск већ давне 2009 - само најавио монструозно договор да стекне један од својих примарних конкурената, Хитацхи Глобал Стораге Тецхнологиес . Оба комплета су заправо показала прилично неколико интересантних ХДД-дизајна у последњих неколико месеци, и то је прилично јасно да ће ВД радије не иду на то сама више није било. Наравно, ове врсте послова нису потпуно нечувено - у ствари, Сеагате-Мактор се прогута назад у 2005 на хладном 2 милијарде долара. Према споразуму, који је мешавина 3,5 милијарди долара у готовини и 750 милиона долара у ВД обичне акције, две ће комбиновати на такав начин да види Вестерн Дигитал бренд и седиште преживеле, док је Стив Милиган, председник и главни извршни директор Хитацхи ГСТ , ће се придружити ВД на затварању за председника. Тешко је рећи шта то значи за потрошачке цене и конкуренцију, али смо прилично сигурни да моћи да се ће се трудити да све више за правичност пре него што хоп у блендеру током К3. Пуна издање је после паузе.

Наставити читање Вестерн Дигитал капи $ 4,3 милијарди долара да купи Хитацхи ГСТ, унесите гледао такмичење са Сеагате

Вестерн Дигитал капи $ 4,3 милијарди долара да купи Хитацхи ГСТ, унесите гледао такмичење са Сеагате је првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 07 Апр 2011 07:35:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар