понеделник, 7 март 2011 г.

Плуг ин покретач за Андроид чини ствари се догоде када сте ступили у контакт УСБ или слушалице

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/plug-in-launcher-for-android-automatically-makes-apps-happen-whe/:
Прикључите покретач је слободан андроид апп да ради само једну ствар, и то ради добро - она покреће све апликације по вашем избору када открије моћ, или повезан пар слушалица. У ствари, да упарите једне апликације на 3.5мм вашег телефона за слушалице, а други на УСБ порт, омогућавајући га покренете, рецимо, музички плејер када укључите слушалице, а можда и будилник док сте пуњења преко ноћи, штеди вам притиснете дугме (Напомена: "Желите ли да покренете" Порука је опционо) сваки пут. Све то тражи заузврат је пар покретања процеса који једу до 5.7МБ меморије (као ове писања) и способност да се поново покренути када ресетујете свој телефон. Наравно, апликација је мало ограничен у односу на контекст свесни апартмана као што су Локална или Сони ситуацијама , али бесплатно је бесплатан, а ово је корисно.

Плуг ин покретач за Андроид чини ствари се догоде када сте ступили у контакт преко УСБ или слушалице првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 17:06:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Компјутер библиотека , Аддицтиве Савети | Соурце Андроид Маркет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар