понеделник, 7 март 2011 г.

Укључен: Тапацирани оперативном систему Виндовс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/06/switched-on-padded-windows/:
Сваке недеље Рос Рубин доприноси укључивању , колона о потрошачким технологији.

На лансирање нови иПад - врхунски за видео ћаскање, групе презентације и сечење колача - Јабука није пропустио неколико прилика да трљати соли у отвореном отворе за вентилацију Мицрософт таблета напоре. Аппле је приметио да су продаја иПад премашио оне сваке друге Таблет ПЦ рачунара икада продато, а да Мицрософт (заједно са осталим конкурентима) били су осуђени јури стратегије, која се протезала застареле моделе.

Мицрософт је јасно да ће наставити да користи свој "Десктоп" оперативног система - Виндовс - уместо свог мобилног оперативног система - уређаја наводи оперативног система Виндовс 7 Телефон - као оперативни систем за таблете. С обзиром на критичну важност интуитиван екран осетљив на додир УИ Таблет - где је Виндовс 7 Телефон одликује и десктоп Виндовс има бори - ово изгледа ризично на лице. Али, важно је да запамтите из перспективе Мицрософта да питање није да ли је Виндовс најбољи избор за таблете, али да ли је бољи избор за Мицрософт од Виндовса телефон. Иако компанија се суочава са тешком битком, без обзира на којем оперативном систему се бира, његов водећи могао бити бољи одговор за неколико разлога.

Наставити читање укључен: Тапацирани Уиндоус

Укључен: Тапацирани Прозори првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 06 Мар 2011 19:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар