събота, 7 май 2011 г.

Недеља у Гаминг Портал 2, супер пљусак, ПСН и даље доле

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/DeLVweI7dH8/week-in-gaming-portal-2-super-soaker-psn-still-down.ars:

Наша најпопуларнија прича прошле недеље био је Петар Светли погледамо зашто портала 2 је оставку из оригиналне игре. Многи људи се не слаже са својим мислима, али је разговор у коментарима су врхунски. Свака прича која чини да људи мисле и пишу дуго одговора је победа у мојој књизи.

Други најпопуларнији прича је преглед пиштољ на воду. То је тренутака попут ових које сам заиста волим свој посао. Иако Сони гужва много првих десет листи, а та прича свакако била добра за саобраћај, ми смо спремни за то да се преко, за ПлаиСтатион Нетворк да се врати горе, и да наставите игру.

Погледајмо највећи приче из прошле недеље, ми ћемо?

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Седмица у Аппле: Муња ИМАЦС, ИОС туеакс праћење локације, и још много тога

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4tTjiU7-gvo/week-in-apple-thunderbolt-imacs-ios-location-tracking-tweaks-and-more.ars:

У прошле недеље, Аппле је издао упдате за ИОС уређаја да помогне адресу неке од забринутости око локације за праћење и ослободе, нови, Муња опремљена ИМАЦС. Арс, такође укопана у ССД-замену за МацБоок ОВЦ мелодије и Куадро 4000 Нвидиа, и разговарали о предстојећим променама на МобилеМе, Самсунг тужбу против Аппле у САД, а лажни антивирусни апликација за Мац. Прочитајте о за преглед:

Како да: замените свој Мацбоок Аир ССД-са ОВЦ'с Аура ПРО Експрес : Аппле нуди неколико ССД-опције за свој најновији МацБоок Аир модела, али сада Остале Свет рачунарство нуди три веће, брже ССД-замена. У комбинацији како да и преглед, Арс одлучио да гурне 240ГБ диск у 11 "МацБоок Аир да види шта то је као да имате два пута собу са обећао побољшање перформанси од чак 68 одсто.

Арс Фотографије Куадро 4000 Мац Едитион: НВИДИА једини Мац нуди обећавајући почетак : АРС траје дуго, напорно погледајте најновији нВидиа Про графичке картице за Мац. Да ли је коначно чипова изопштен возача демони које су мучиле претходних издања, или је то још један начин да се добије сталан ток кернела панике?

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Викенд Одавање: 16ГБ БлацкБерри приручника

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/s-kY4PKIqDc/:
Арраи

Ускоро, АОЛ-АИМ не захтева одвојене податке да ћаска са контакте у Гмаил-у

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ixfB75vQYPc/:
Арраи

Екран Грабс: Киоцера Ехо сеже алтернативне реалности-будућности у Фринге

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/screen-grabs-kyocera-echo-goes-back-to-the-alternate-reality-fu/:
Екран Грабс Цхроницлес користи (и злоупотребе) од реалног света гаџета у филмове и ТВ данас. Слање на вашем виђења (са екрана зграби!) Да сцреенграбс на Енгадгет дот Цом.

Свидело нам КИОЦЕРА Ехо сасвим мало, али можда дуал екран __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__пхоне концепт је крпељ испред свог времена - Овде је петнаест година од сада, помажући Фринге тима подићи нацрта безбедности за опере. Или можда Астрид је постао берба технологија зналац? Морамо признати да је то корак напред у односу Огреб сеизмограф , али не можемо помоћи, али мрштење - ми не бисмо били ухваћени мртав ради Фроио у години 2026, на крају крајева.

[Хвала, В. Принц]

Наставити читање екрана Грабс: Киоцера Ехо сеже алтернативне реалности-будућности у Фринге

Екран Грабс: Киоцера Ехо сеже алтернативне реалности-будућности у Фринге првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 15:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Студенти ИНВЕНТ Револуционарни Соларна стерилизатор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iR1VBRySrC8/Students-Invent-Revolutionary-Solar-Sterilizer:
греенерд пише "инжењеринг студената на Универзитету Рајс су решили велики здравствени проблем у земљама у развоју стварањем уређај који користи сунце за стерилизацију медицинских инструмената Овај изум могао помоћи да се спречи ширење заразе и болести у клиникама широм света немају приступ одговарајуће. стерилизација алата. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зашто Тхе Нев Гуи Цан'т код

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/3tjpM3YBNAw/:
Арраи

УС Целлулар најављује 4Г, планира да осветли ЛТЕ до краја године

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/us-cellular-announces-4g-plans-to-light-up-lte-by-end-of-year/:
Таман када смо коначно смо уживања у топлоту пролећа и брање цвећа маја, УС Целлулар проналази разлог за нас да очекујемо да хладно и тамно зиме доћи. Превозник је најавио планове да распореди своју ЛТЕ мрежу, намера о Заштитни двадесетак тржишта (што представља 25 одсто своје базе клијената), са изузетним-брзе 4Г службе у време празника. А странка се не зауставља само зато што имела долази доле и украси су далеко стави, одмор распоређивање ће бити само прва фаза, са УС Целлулар наставља своју експанзију напоре 4Г до 2012. Пуна ПР после паузе.

Наставити читање УС Целлулар најављује 4Г, планира да осветли ЛТЕ до краја године

УС Целлулар најављује 4Г, планира да осветли ЛТЕ до краја године првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 13:55:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце УС Целлулар | Емаил тхис | Цомментс

Титан Може имати воде океана испод површине

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/rhqZY1vXsLk/Titan-May-Have-Water-Ocean-Under-the-Surface:
РедЕаредСлидер пише "НАСА Цассини сонда у орбити око Сатурна, можда су открили доказе за течне воде океана испод површине Титана, Сатурновог највећег месец подаци потичу из Радар посматрања површину која мера Титана ротације и рећи како је оријентисана. у односу на раван њене орбите -. својих аксијална церадом Према папиру који ће бити објављен у наредном броју Астрономија и астрофизика (Препринт ПДФ-у арКсив.орг), нови подаци показују да су многи од површине планете били у могућности погрешно место, понекад искључити чак 30 километара (19 миље) Титана увек представља. истим лицем ка Сатурну, као и Месец на Земљу, али не у тим ситуацијама. не очекује да ће месец бити у "Цассини државе , "што значи да ће Акиал тилт имају одређену вредност у случају Титана, аксијалног церадом. мерен на 0,3 степени. То је изгледало сувише високо ако се претпоставља Титана је чврсто тело."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт патента детаље 3Д Десктоп интерфејс са простора за Виндовс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/microsoft-patent-details-a-3d-desktop-interface-with-a-room-for/:
Многи су покушали и нису успели да доведу 3Д интерфејс радној површини да бисте иначе 2Д оперативни систем, али то свакако није спречило другима из покушава. Најновији пример да се усева долази љубазношћу нико други до Мицрософт, који је недавно добио патент за оно што описује као "метод и апарате за пружање тродимензионални задатак слике компјутерски интерфејс." Другим речима, то је интерфејс намењен да Вам помогне да боље управљате са више задатака, који указује патента могло да се уради у 3Д окружење са пода, зидова и плафона. Очигледно, што бисте бити у могућности да група више прозора на разним местима у "соби", која ће вас ослонити на своје просторне меморије да лако пронађу задатак - са простора добија све дубље и дубље да прими више задатака. У патентних тврдње, једино средство описано за кретање по тој просторији је скуп икона које би се прилагодити тако да одговарају 3Д окружењу, мада то свакако чини као да се лако може прилагодити за смештај контрола гест као. Хит се извор линк испод за много више линијских цртежа, где је овај дошао из.

Мицрософт патента детаље 3Д Десктоп интерфејс са места за Виндовс првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 12:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Технологија преглед | Соурце Гоогле Патенти | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле / на Фацебоок: "не-Трацк, прети ИУ Привреда

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WY3hlo4mkXM/GoogleFacebook-Do-Not-Track-Threatens-CA-Economy:
тхеодп пише "Гоогле и Фацебоок су упозорење законодавцима кобне последице ако Калифорнији пролази Билл" не-не-нумера "предложени закон ће захтевати компаније раде на мрежи пословање у Голден Стејт понудити механизам за приватност потрошача опт-оут". Сенат Бил 761 "створила би непотребне, неприменљива и неуставним регулаторног оптерећења на Интернету Цоммерце", наводи се у небо-је-пада протестно писмо има печат-од-неодобравања од Гоогле, Фацебоок, Иахоо Амек, Ацкиом, Екпериан, Аллстате. , Време-Ворнер, МПАА, ЕСА и других мера би негативно утицати на потрошаче који су дошли да очекујете богат садржај и бесплатне услуге преко Интернета, и да ће их рањивијим на безбедносне претње. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гитионари: Гит игара

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/dn5xwqz2eu0/Gitionary-the-Git-Party-Game:
сдасхер пише "Коначно, постоји шанса да комбинује своју љубав контроле верзија и странака. Гитионари замисао два МИТ-стипсе, то је странка игра у којој можете покушати да илуструје гит команде сет гитионари картице (ПДФ) је постављен. као и лично, ја. још увек држи се за отклањање грешака Питон РПД ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


(Оснивач приче) Сет Штернберг на раним данима Меебо: "Ми нисмо схватили".

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZLrIWhhxiZo/:
Арраи

Ацер Аспире Оне 722 ухваћена у дивљини (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/acer-aspire-one-722-caught-in-the-wild-video/:

Ако се то Оффбеат "Ацер Аспире Оне 722 рекли смо вас о прошлог месеца ухваћен ваше фенси, добро, ми још увек не зна када ћете моћи да га купите или колико лепа пенији ит'лл трошкова. У међувремену, људи у НевГадгетс, бар, успео је да проведе неко време са једним и дао је пуну руку-на третман, укључујући и видео (уграђени испод за задовољство гледања) и галерија крупном плану фотографије. Дакле, ако волите да ваш нетбоок плава, рецкаст и учитан са АМД изнутрице, главом о прошлости паузу да бисте добили погледом. Сада, ако само то је датум изласка да иде са њом ...

Наставити читање Ацер Аспире Оне 722 ухваћена у дивљини (видео запис)

Ацер Аспире Оне 722 ухваћена у дивљини (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 09:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце НевГадгетс | Емаил тхис | Цомментс

Ранд МцНалли'с ТрипМакер РВНД 5510 обећања РВ једноставну навигацију, Робин Вилијамс уз доплату

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/rand-mcnallys-tripmaker-rvnd-5510-promises-rv-easy-navigation/:
Да ли сте благи васпитан Калифорније пиће Извршног уморна да је ваш породични одмор претворити у Антића? Да ли се осећате као и сваки пут када покушате да очистите канализациони систем вашег рекреативно возило, неки (додуше смешан) фекалних материја у вези дође до незгоде? Па, не можемо да вам помогнемо у томе, искрено, али можемо вас упутити ка Ранд МцНалли'с ТрипМакер РВНД 5510 - ". Први навигациони уређај посебно дизајниран за РВерс" Ово није за суперванс или кампере: То је за РВС, сине, да ли су се Аирстреам, Монако, слатка Јужне Кореје прилагођене посао или хиппифиед Веггие-РВ . 5510 има РВ једноставан ГПС системом навигације, држећи вас безбедног и легалног на путу. Она такође има више од 14 милиона тачака од интереса, што вам помаже да пронађете све од кампова у најближу болницу животиња. И његов најбољи пута функције прети да постане путовање у незабораван доживљај. ТрипМакер РВНД 5510 продаје за $ 350 и бродовима у Северној Америци у јуну (таман на време за сезону Роад Трип) и, наравно, укључује подршку за канадски француски.

Наставити читање Ранд МцНалли'с ТрипМакер РВНД 5510 обећања РВ једноставну навигацију, Робин Вилијамс уз доплату

Ранд МцНалли'с ТрипМакер РВНД 5510 обећања РВ једноставну навигацију, Робин Вилијамс уз доплату првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 11:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Ранд МцНалли | Емаил тхис | Цомментс

БеБоок уживо __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ испоручује робу за Фроио диехардс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/bebook-live-tablet-delivers-the-goods-for-froyo-diehards/:
То је прилично одговара том БеБоок изабрао реч "уживо" за свој нови производ, јер док смо добили напомену из члана свог особља раније данас, нисмо били у потпуности сигурни да је још увек била здрава. Компанија је пратио своје чврсте, ако је скуп, црно и бело е-читача са, добили овај, андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__. БеБоок уживо __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ има седам-инчни мултитоуцх екран у боји, предња камера 2МП, 1080п ХДМИ излаз, фласх подршку, и 4ГБ уграђене меморије. Веирдли, уређаја "__Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ оперативни систем" Андроид 2.2 је у ствари, што ће без сумње осетити стварно застарели када је лансирао у јуну за $ 279 - који, кредитне компаније, знатно је јефтинији од свог претходника ниже технологије. Видео након паузе која може или не може бити приповедач Мовиефоне момак.

Наставити читање БеБоок уживо __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ испоручује робу за Фроио диехардс

БеБоок уживо __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ испоручује робу за Фроио диехардс првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 10:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце БеБоок | Емаил тхис | Цомментс

Лекари стварају Тоо многи пацијенти

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/1J5ranbiiIQ/Doctors-Are-Creating-Too-Many-Patients:
Хју Пицкенс пише "Х. Гилберта Велч пише ЛА Тимес-у да је праг за дијагнозу је пао сувише ниско, са лекарима што дијагнозе у појединаца који не би били болесни сматрали у прошлости, што је повећало трошкове здравствене заштите за све. Део објашњење технолошког: Дијагностички тестови у стању да открије биохемијских и анатомских аномалија које су неприметно у прошлости "већ део објашњење је понашању: Тражимо теже да се ствари лоше смо тестирање чешће, ми смо више вероватно да тестира људе.. који немају симптоме, и ми смо променили правила о томе шта представља степен абнормалности болести (поста шећера у крви од 130 није сматрао да се дијабетес пре 1997, сада је) '. Велч каже да је проблем у томе низак праг имају начин да доводи до третмана који су гори од болести "Ми смо обучени да се фокусирају на неколико бисмо могли бити у стању да помогне, чак и ако је само 1 од 100 (корист. снижавање холестерола у оних са нормалним холестеролом, али повишен Ц-реактивни протеин) или 1 од 1.000 (корист дојке и рака простате сцреенинг), 'пише Велч.' Али Време је за свакога да почнете бригу о томе шта се дешава са другим 999 '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Микро-СД слот злостављан као ВГА порт

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/FxbtgpWiGq4/Micro-SD-Card-Slot-Abused-As-VGA-Port:
двдкхлнг пише "Бен НаноНоте отвореног кода ручни компјутер је често био критикован што није био врло проширив питању хардвера заједница напор сада почиње да оспори ово испоруке тзв УББ одбор, који се укључује у микро-СД. луке, чиме 6 И / О линије за хардвер хакерима Најимпресивнији употреба до сада је то ВГА прикључак спроводи само пар отпорника, са сигналом генерације углавном под контролом софтвера.. Момак који је ово назива "неочекиване могућности '. Сцхематицс и изворни код су на располагању под ГПЛ-ом. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.