събота, 7 май 2011 г.

Мицрософт патента детаље 3Д Десктоп интерфејс са простора за Виндовс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/05/07/microsoft-patent-details-a-3d-desktop-interface-with-a-room-for/:
Многи су покушали и нису успели да доведу 3Д интерфејс радној површини да бисте иначе 2Д оперативни систем, али то свакако није спречило другима из покушава. Најновији пример да се усева долази љубазношћу нико други до Мицрософт, који је недавно добио патент за оно што описује као "метод и апарате за пружање тродимензионални задатак слике компјутерски интерфејс." Другим речима, то је интерфејс намењен да Вам помогне да боље управљате са више задатака, који указује патента могло да се уради у 3Д окружење са пода, зидова и плафона. Очигледно, што бисте бити у могућности да група више прозора на разним местима у "соби", која ће вас ослонити на своје просторне меморије да лако пронађу задатак - са простора добија све дубље и дубље да прими више задатака. У патентних тврдње, једино средство описано за кретање по тој просторији је скуп икона које би се прилагодити тако да одговарају 3Д окружењу, мада то свакако чини као да се лако може прилагодити за смештај контрола гест као. Хит се извор линк испод за много више линијских цртежа, где је овај дошао из.

Мицрософт патента детаље 3Д Десктоп интерфејс са места за Виндовс првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 07. мај 2011 12:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Технологија преглед | Соурце Гоогле Патенти | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар