четвъртък, 2 юни 2011 г.

Сони НГП потврдио да се уназад компатибилан са преузето ПСП игре

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-ngp-confirmed-to-be-backwards-compatible-with-downloaded-ps/:
Било је мало забуне око тога шта врсту компатибилност уназад СОНИ НГП би када је најављено раније ове године, али изгледа да је нарочито тајна сада је очишћено до извештаја. Еурогамер да НГП (или шта год се на крају зове) ће бити заиста компатибилан са ПСП игре - од сорте преузети само, наравно. Шта више, сајт каже да су заиста видели Ресистанце: Ретрибутион демонстрирали на ручни, и да су сви ПСП игре воде кроз софтвер емулатор који ће вам омогућити да укључите или искључите подигну да одговара Вашој жељи - игре ће такође бити у стању да искористи дуал аналогне НГП лепи (да контролише лика приказали отпора, на пример). Као што примећује Еурогамер, који звучи слично Сони ремастеринг напор за ПСП наслова на пс3, који такође обећава да додате унакрсно уређај игривост. Можда НГП добијају се на тај чин? Ми треба да знате више на Е3 следеће недеље.

Сони НГП потврдио да се уназад компатибилан са скинута ПСП игре првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 16:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Еурогамер | Емаил тхис | Цомментс

Скипе Протокол су Обрнути Пројектована

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/TJDlUUXm7Ts/Skype-Protocol-Has-Been-Reverse-Engineered:
Анонимни читалац пише: "Један истраживач је одлучио да жели да направи Скипе-отвореног кода које реверзни инжењеринг протокол сервис користи У ствари, он тврди да су већ постигли подвиг на нови Скипе-опен соурце Блог изворним кодом има.. је постављен за верзије 1.к/3.к/4.к Скипе, као и детаље о РЦ4 шифровање слоју аритметику сервис користи своју намеру Иако може бити да се поново Скипе-као опен соурце платформи., сумњиво је да ће бити веома далеко, без војске са којима се суочава Мицрософт адвоката Скипе није отворена платформа, и. Мицрософт ће желети да тако и остане. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Лодсис Суес 7 иПхоне, Девс Преко повреда патента потраживања

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/8JLHKov4FoU/Lodsys-Sues-7-iPhone-Devs-Over-Patent-Infringement-Claims:
Дацханниен пише "очигледно-о и Арс Тецхница извештај који Лодсис је поднела тужбу [овде жалбе] у источном округу Тексас против седам иПхоне програмере, тврдећи да су оптужени кршење два патента Аппле је раније. Указују своје уверење да су све иПхоне програмере су заштићене лиценцирању да је Аппле направио са бившим корисник броја патената, интелектуалне подухватима Али Лодсис инсистира на томе да оптужени су ипак одговорни за повреду.. И даље отворено питање је да ли ће Аппле превазилазе слање оштро слова у одбрани треће стране иПхоне Девс. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Истраживач потраживања Магнети могу да утичу на вискозност крви

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/_eK8eMroC8k/Researcher-Claims-Magnets-Can-Affect-Blood-Viscosity:
БуззСкилине пише "неколико минута у високом магнетно поље (1,3 Тесле), довољно је танка крви за 30%, што је довело до потенцијално нови лек без терапије да спречи срчани удар моћне поље узрокује крвних зрнаца да се построје у ланцима то. проток много лакше него насумично разбацани-појединачне ћелије, према истраживању требало да се појави овог месеца у часопису Пхисицал Ревиев Е. " Ја не могу помоћи мислећи изгледа Пен и Телер је на магнети-као-лек, мада бар идеју овде описане звуке тестирати и не ослања на моћ сугестије.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Унутар ОП'с Гробље домена

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gocf55QIwVY/Inside-the-DOJs-Domain-Name-Graveyard:
хугхесеиау пише "између новембра 2010 и маја 2011, Министарство правде САД (ДП), под многим заставама, укључујући САД имиграцију и царине спровођење (ИЦЕ) и Федерални биро за истраге (ФБИ), запленила преко 140 имена домена са сајтова, наводно, ангажован у "илегалну продају и дистрибуцију фалсификоване робе и ауторског дела 'или других илегалних активности, али шта се дешава када домени су одузете на такав начин Овај чланак даје увид у растављање процеса, као и пружање јединствен поглед на?. ДП име домена гробље. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Интел отвара Израелски Р & Д центру, наговештава АРМ линк

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B6TTmqgkzZ4/AMD-Opens-Israeli-RampD-Center-Hints-At-ARM-Link:
силицонбитс пише "Сазнали смо да ће се отворити нови АМД-истраживачки и развојни центар у Израелу у Тел Авиву области, која ће бити изграђена око Графички лек, покретање мале су купили у септембру 2010, а која је специјализована за развој алата за хетерогених рачунара и 3Д графике. Иако је чип компанија није објавила било саопштења за јавност још увек, вест је јасан показатељ да је АМД види своју будућност (и њен опстанак), у више окреће на тржишту "к86", где више није доминантна платформи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Анатомија приватности ноћна мора

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/B07gamiHE4o/Anatomy-of-a-Privacy-Nightmare:
итвбеннетт пише "Геннетте Кордоба зна из прве руке како је немогуће да се избрише са Интернета 21-годишњи студент је несрећни прималац фотографија конгресмен Ентони Вајнер штрчи у његовом боксера.. Госпођа Кордова а затим ' гледао у неверици, као обична моје име, старост, локација, веза на било који друштвени сајт умрежавање сам икада користио, мој стари телефонски бројеви и слике су прошли заједно са странцем да странац. " Она је тада покушао да скине личне информације са Веба, једна социјална мрежа на време, али чињеница је да. "До сајта вебмастере уклања увредљивим садржајем, она ће остати доступна преко претраживача као што је Гоогле", каже Блоггер Ден Тинан. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле ВебРТЦ: Могу га замените Скипе-а?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lp5YMqD2pvw/Google-WebRTC-Can-It-Replace-Skype:
микејук пише "Гоогле-ВебРТЦ, сви отвореног кода, је део интернет револуције која омогућава да један претраживач да директно разговара са другом, без потребе за сервером добијање укључени ВебРТЦ је АПИ који користи нови П2П Веб АПИ дозволити програмерима да спроведе. аудио и видео комуникације помоћу директне везе између П2П претраживачи Ово је заиста игра шаржер.. " И, док се ова функција не изгледа да имају стечен много пажње до сада, Гоогле Воице може да позива фиксне и мобилне телефоне за малу надокнаду, баш као што је Скипе.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фокцонн биљка поново отвара, наставља рад после експлозије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/foxconn-plant-reopens-resumes-operations-following-explosion/:
ФОКСЦОНН је данас потврдио да је његов постројења за производњу у Ченгду, Кина је поново и наставио операције после експлозије у иПад 2 производни објекат прошлог месеца у којима је погинуло троје запослених и оставио другима у болници. Компанија је такође најавила да је завршила је истрагу шта је изазвало експлозију - сумња да је резултат "запаљиве прашине у каналу" - али то очигледно још није спремна да се ослободи тих налаза.

Фокцонн биљка поново отвара, наставља рад после експлозије првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 12:02:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сви Ствари Д | Соурце Уалл Стреет Јоурнал | Емаил тхис | Цомментс

Књиге - Јава: Тхе Дефинитиве водич, 6. издање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/NFMhhHcLWdE/Book-Review----JavaScript-the-Definitive-Guide-6th-Edition:
цодер4хире пише ", објављен у раним данима Веба, у 1995, ЈаваСцрипт је дошао дуг пут. почетку клијентској страни језик за скриптовање најчешће (зло) употребљава за декоративне ефекте, сада је суштински део безброј великих сајтова Његова повећање способности и популарност су због више фактора, укључујући и развој библиотеке које решавају раније камен спотицања који спутавају језика (као што преовладајућа имплементације у прегледачима различитих произвођача) Јава: свеобухватни водич, аутор Дејвид Фланаган. први пут је објављен после само једне године, у 1996, са неколико значајних исправки направљена од тада. " Прочитајте испод за остатак прегледа цодер4хире су неки пријатељи корисника

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЛТЕ __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 добија Службени на Веризон, наредбе почети 8. јун

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/lte-galaxy-tab-10-1-gets-official-on-verizon-orders-start-june/:
ЛТЕ __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10,1 добија званични на Веризон
ВиФи није довољно добар за вас? Веризон овде да вам дају мало више опсега. Купци ће бити у могућности да унапред наручити ЛТЕ-скрипта верзија Самсунг __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 почиње 8. јуна, али компаније игра Цои о томе када ће тачно брод. "Наредних недеља" је најбољи недеље може да добије, али ако то није било довољно нејасан за вас саопштење за штампу уграђени испод и каже: "овог лета". Они који желе да потпишу нови двогодишњи уговор се гледа на $ 530 за 16ГБ модел и $ 630 за 32ГБ. То је $ 130 премију преко ВиФи Едитион - не рачунајући две године у вредности од месечних података оптужби, наравно.

[Хвала, Бедан]

Наставити читање ЛТЕ __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 добија Службени на Веризон, наредбе почети 8. јун

ЛТЕ __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ 10.1 добија Службени на Веризон, наредбе почети 8. јун првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 10:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Веризон | Емаил тхис | Цомментс

"Црви Фром Хелл" Унеартх Могућности за ванземаљски живот

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Z3gpDrKUHXo/Worms-From-Hell-Unearth-Possibilities-For-Extraterrestrial-Life:
Анонимно поднети чланку каже: "За први пут, научници су открили комплекс, са више отказана створења живе Миле и више испод површине планете, подизање нове могућности за ширење живота на Земљи и потенцијалних Потповршински живот на другим планетама и месеца (Абстрацт). ... Истраживање је вероватно да ће изазвати научне изазове и изазове неке контроверзе, јер ставља далеко сложенији живота у средини у којој истраживачи су углавном одржавају не треба, или чак не може да постоји. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.