четвъртък, 2 юни 2011 г.

Сони почиње пуна обнова њене ПСН и Криоцити услуге (ажурирање: живи у Лондону)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-begins-full-restoration-of-its-psn-and-qriocity-services/:
Може ли се дешава? Да ли је Сони безбедности ноћна мора коначно завршен? Чини се да. У уторак, СОНИ обећао пуну обнову својих ПлаиСтатион Нетворк и Криоцити услуга у Америци, Европи и Азији (без Јапана, Хонг Конгу, и Јужна Кореја) до краја недеље. Сада Сони прокламује да је данас дан за пуну обнову са детаљима своје " Велцоме бацк "пакета који ће бити најављено из сваког региона. ПлаиСтатион Сторе је већ са "огромним линију" од нове игре, демо, додатака, теме, аватаре, и видео уз ажурирани ПлаиСтатион плус . Хеј, погледајте на светле стране компаније Сони, иако сте изгубили поверење милиона клијената, барем сада су свесни свог Криоцити сервиса . Пуна Саопштење за јавност после паузе.

Исправка: ради у реду за нас из Лондона. Ми смо пријављени на ПСН без икаквих проблема и успео је да се ватра Блацк Опс мултиплејер.

Наставити читање Сони почиње пуна обнове ПСН и свој Криоцити услуге (ажурирање: живи у Лондону)

Сони почиње пуна обнова њене ПСН и Криоцити услуге (ажурирање: живи у Лондону) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 00:56:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар