четвъртък, 2 юни 2011 г.

Цреативе Ливе! инПерсон ХД камера нема уграђен обраде, не млеко ваш процесор

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/creative-live-inperson-hd-webcam-does-onboard-processing-doesn/:
Када Логитецх и Мицрософт објавио гомилу ХД веб камера прошле године, Скипе је одбио да их потврди за коришћење са својим видео позив услугу. (То не значи да ова веб камера неће радити са Скипе ХД - то је да Скипе не гарантује да ће они добро раде.) И зашто је ово велики шамар у лице? Јер ће само потврдити Скипе-ХД камере које долазе са обраде уграђене видео и због тога покренути чак и на поднете неблаговремено старих машина. И то је тачно зашто Креативни је пратио води других произвођача као што су ФацеВсион и Фрееталк у, укључујући уграђени Х.264 енкодер са својом најновијом понудом, одржавање подрхтавање без видео и језа осе процесора. Камера има аутофокус и флексибилнији "Куад микрофон" система, који заједно треба да омогући корисницима да даље седе колико 10 стопа и даље може видети и чути јасно. Једини проблем? $ 150 цена ознаку да је то знатно више у односу на конкуренцију, а само мало лакше него да се суоче са акнама стање вашег рођака у 720п. Ако још увек одушевљен мада, погледајте ПР-после паузе.

Наставити читање Цреативе Ливе! инПерсон ХД камера нема уграђен обраде, не млеко ваш процесор

Цреативе Ливе! инПерсон ХД камера нема уграђен обраде, не млеко процесора првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 20:57:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Креативан | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар