четвъртък, 2 юни 2011 г.

Сони НГП потврдио да се уназад компатибилан са преузето ПСП игре

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-ngp-confirmed-to-be-backwards-compatible-with-downloaded-ps/:
Било је мало забуне око тога шта врсту компатибилност уназад СОНИ НГП би када је најављено раније ове године, али изгледа да је нарочито тајна сада је очишћено до извештаја. Еурогамер да НГП (или шта год се на крају зове) ће бити заиста компатибилан са ПСП игре - од сорте преузети само, наравно. Шта више, сајт каже да су заиста видели Ресистанце: Ретрибутион демонстрирали на ручни, и да су сви ПСП игре воде кроз софтвер емулатор који ће вам омогућити да укључите или искључите подигну да одговара Вашој жељи - игре ће такође бити у стању да искористи дуал аналогне НГП лепи (да контролише лика приказали отпора, на пример). Као што примећује Еурогамер, који звучи слично Сони ремастеринг напор за ПСП наслова на пс3, који такође обећава да додате унакрсно уређај игривост. Можда НГП добијају се на тај чин? Ми треба да знате више на Е3 следеће недеље.

Сони НГП потврдио да се уназад компатибилан са скинута ПСП игре првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 16:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Еурогамер | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар