четвъртък, 2 юни 2011 г.

ФацеНифф чини Фацебоок и хакерисање преносиви, једна Тап афере (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/faceniff-makes-facebook-hacking-a-portable-one-tap-affair-vide/:
ФацеНифф
Запамтите Фиресхееп ? Па, колачић отимање сада Фирефок екстензија има више преносиви рођак се зове ФацеНифф. Овај андроид апп слуша се на ВиФи мреже (чак и оне кодиран са ВЕП, ВПА, ВПА2 или) и омогућава вам да-хоп на рачуне неко дељење бежичне везе са вама. Тренутно ради са Фацебоок, Туиттер, ИоуТубе и Насза-Класа (пољски на Фацебоок клон), али је програмер Бартош Понуркиевицз обећања више долазе. Мораћете да буде укорењено да покрене ФацеНифф - Срећом, имали смо такав уређај полагање около и дао чесме до пијук апликација пробати. У року од 30 секунди је идентификована Фацебоок налог смо имали отворен на наше лаптоп и нас је постављање исправке од телефона. Барем са Фиресхееп сте морали да седну и отвори лаптоп, сада можете отети Туиттер профила као што сте шетње Старбуцкс и то само да изгледа као да шаљете текстуалне поруке (али не бих да .. ти би?).. Још једна слика и видео су после паузе.

Наставити читање ФацеНифф чини Фејсбук хакерисање преносиви, једна Тап афере (видео)

ФацеНифф чини Фацебоок и хакерисање преносиви, једна Тап афере (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 02:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ФацеНифф | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар