четвъртък, 2 юни 2011 г.

Интел-ов музеј ме коначно даје свој Фацебоок ега пажњу коју оно заслужује

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/02/intels-museum-of-me-finally-gives-your-facebook-ego-the-attenti/:
Ви сте овладали уметношћу високе цхеекбонед само-снимак. Ваша акутни укус у иранском новог таласа Цинема је на пуном екрану. То Легги плавуша који само тако се дешава да се појави у свих 200 својих Спринг Бреак фотографије? Зашто да, вас двојица немате нешто дешава, али искрено, то није велика ствар. Ниси чак ни ознаку. Да господине, ваш профил на Фацебоок је у топ форми - прави храм на неупоредиву Наиме, свој дивљи интелектуалне јунаштво и своју незгодан солипсизам. Али, то је довољно? Да ли је ваш живот заиста добијају Сталинескуе дигиталне комеморације то тако болно заслужује? То су питања која треба да поставите себи пре него што хода на Интел- с Музеј ме - интерактивни огласну кампању за Цоре и5 процесора који се користи на мрежи его милујући на потпуно нови ниво дистопију. Све што треба да урадите је да омогући Интел апликација за жетву своју Фацебоок и информације, а програм ће почети Цуратинг "уметност", изложба посвећена свој "живот". Резултат је кратак видео запис турнеју Ваш лични музеј, пуна хеартстринг-туггинг музику и потребне колажи слику профила. То је баш као што су ходање кроз МОМА, али уместо зури у Лихтенштајну или Полок, ти си подсетио на, рецимо, те три године које сте провели са девојком која разбио своје срце и разбили га на комаде - или, знаш, тако нешто. Ако сте у ту врсту само-мучења, притисните везу извор да се изгради свој сопствени.

Интел-ов музеј ме коначно даје свој Фацебоок ега пажњу коју оно заслужује првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 02 Маи 2011 07:29:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Гизмодо | Соурце Интел | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар