четвъртък, 2 юни 2011 г.

Леново куповину Медион до $ 907 милиона долара, очекује да удвостручи свој удео немачком ПЦ тржишта

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/lenovo-buying-medion-for-up-to-907-million-expects-to-double-i/:
Изгледа да можете очекивати да видите много више од Ленова у Деутсцхланд. Компанија купује немачки произвођач потрошачке електронике Медион - уговор вредан до € 629,4 милиона еура ($ 907 милиона долара), према Уалл Стреет Јоурнал. То чини највеће појачање компаније јер је купио ИБМ-ов ПЦ-бизниса још 2004. Леново Енд Гаме: да повећа свој удео на тржишту у Немачкој, која се дешава да се највећа европска ПЦ тржишта. Све у свему, она се нада да ће ту своје 14 одсто рачунара категорије - отприлике дупло је сада команде - и очекује свој удео на тржишту западне Европе рачунар да удари 7,5 одсто. Леново најава долази у време када се чини да су неке јаке навише замах - само прошле недеље, компанија је известио да је у четвртом тромесечју добит више него утростручила у току године (много да изненади Валл Стреет), и да генерише $ 21 милијарди прихода захваљујући расту у свакој производној линији и сваки регион у којем послује. ПР клин пуна 'О бројева после паузе.

Наставити читање Леново куповину Медион до $ 907 милиона долара, очекује да удвостручи свој удео на тржишту немачки рачунара

Леново куповину Медион до $ 907 милиона долара, очекује да удвостручи свој удео на тржишту рачунара немачки првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 20:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Уалл Стреет Јоурнал , Бусинесвеек | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар