четвъртък, 2 юни 2011 г.

Нетцом показује мицроСД картице са интегрисаним НФВ добротом (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide/:
Ево занимљива идеја од кинеске компаније под називом Нетцом: додавање НФЦ-Способност да се постојеће телефоне преко мицроСД. Тако је, уместо да се ослања на екстерне додатке који заузимају луке, Нетцом је одлучио да стане НФЦ чипова, плус њихове антене на обичне мицроСД картице, али ипак успео да уклопе у до 8 ГБ НАНД меморије у исто време. Ово сигурно звучи згодно, али има неких упозорења: прво правило је да ни маску, ни за мицроСД картице би требало да буде направљена од метала, а затим друго, приметили смо да се због мале калем антену, скенирање може постати, ако зезнута читалац има мало очитавање област - што бисте морати да поставите свој телефон у правом лицу места, и на крају, телефон треба посебна апликација у позадини да комуницира са НФЦ-кола.

Демо смо видели користи Јава апликација ради на кинеске думбпхоне, и рекли су нам да ће Андроид бити следећи на реду да добије сличну подршку. Нажалост, потрошачи неће моћи да изаберете једну од ових картица из продавнице, иако Нетцом већ раде са "топ десет", произвођач телефона на компатибилном уређају због три до шест месеци, тако Стаи тунед. Руке на видео након паузе.

Наставити читање Нетцом показује мицроСД картице са интегрисаним НФВ добротом (видео)

Нетцом показује мицроСД картице са интегрисаним НФВ добротом (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 01 Маи 2011 17:42:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис |

Няма коментари:

Публикуване на коментар