сряда, 2 февруари 2011 г.

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

WikiLeaks номиниран за Нобелова награда за мир 2011

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sYZwGyW5mXs/WikiLeaks-Nominated-For-2011-Nobel-Peace-Prize:
mvar пише "разобличител сайт WikiLeaks е бил номиниран за Нобелова 2011 награда за мир от норвежки политик, който цитирани ролята си в свободата на словото, предаде агенция NTB съобщава Ройтерс." WikiLeaks е един от най-важните участници на този век на свободата на словото и прозрачност, "парламентарист Snorre Valen се казва в неговото назначаване. Valen цитирани WikiLeaks" роля в разкриването на активите на бившия президент на Тунис Зин Ел Abidine Бен Али и неговите най-близкия семейство, които допринасят за протести, която ги е изпратен в изгнание. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Нов АД и Apple демаскирам <em>The Daily</em>

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4IimXZIg9Bo/New-Corp-and-Apple-Unveil-emThe-Dailyem:
RedEaredSlider пише "The Daily, цифровият публикуване, предназначени специално за IPAD на Apple, вече е на разположение на App Store. Изстрелване на публикуване дойде по време на пресконференция в музея" Гугенхайм "в Ню Йорк. Нюз корпорейшън главен изпълнителен директор Рупърт Мърдок и Apple заместник-председател на Интернет услуги Eddy Cue се присъединиха редактор The Daily в главен Джеси Angelo. The Daily, които копират дизайна на един вестник или списание, е насочена към възприемане на мултимедийните възможности на IPAD на Apple. Рупърт Мърдок заяви, че "The Daily предлага немислимо иновации "в света на издателската дейност."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Android пчелна пита / Motorola Xoom ръцете на добавките: джаджи, хранителни стоки IQ, и Monster Madness (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/android-honeycomb-motorola-xoom-hands-ons-widgets-grocery-iq/:
Напълно функционални Xooms с пълно (или привидно пълни) версии на пчелна пита са в сила тук в Google за събитие в Маунтин Вю днес, и куп партньори са висящи, за да докаже на таблетката приложения като са били на работа. Проверихме и двете Monster Madness - игра, която е била на Xbox 360 и PS3 за известно време - и хранителни стоки IQ, и двете от които очевидно донесе много различен опит на масата (освен ако не смятате, пазаруването на хранителни продукти "на игра", която някои от нас разбира се направи).

Въпреки, че ние, че сме открити някои заекването и изоставане от Monster Madness, когато е било demoed на сцената, на опита отблизо и лично е много по-гладко - определено 100% годен за игра. Ние двойна проверка и потвърдиха, че таблетката играта е 100 порта на сто съдържание на конзолата за игри, не сте липсва нещо тук. Той разполага с три режима за контрол, които ви позволяват да превключвате между два екрана аналогови стика, един жезъл, и напълно акселерометър базирани режим, който повечето потребители вероятно няма да приеме за практически, защото ще трябва да наклоните екрана твърде много. Интересното е, че предприемачът се отбележи, че има ниска резолюция режим, че той действително сменил на площ от играта с много вода, защото тя е склонна да се забавя, въпреки факта, че това е тичане на Unreal Engine и е напълно оптимизирана за няколко ядра . Възможно ли е игра студиа вече са натискане на границите на този хардуер от първия ден?

Преместване на хранителни стоки коефициент на интелигентност, това е основно с моден списък за пазаруване с купони - това е вече на IOS, така и за Android телефони, и шансовете са добри вече знаете какво е то. Това, което беше наистина интересно, обаче, е, че имаме пълна демонстрация на "молба фрагмент" оформление превключване между пейзаж и портрет мнения (на апартамент е с две панел за преглед на таблетки) и процеса на добавяне и премахване на джунджурии. Както и някои от първите страни джаджи сме виждали, хранителни стоки IQ изглежда са свършили добра работа, вземане на джаджи визуално богата и участие - особено на купон браузър, който изглежда като купчина от въртящи купони с цветни графики. Вижте видео на двата продукта след почивката!

Продължавам четене Android пчелна пита / Motorola Xoom ръцете на добавките: джаджи, хранителни стоки IQ, и Monster Madness (видео)

Android пчелна пита / Motorola Xoom ръцете на добавките: джаджи, хранителни стоки IQ, и Monster Madness (видео) първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари 2011 14:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Motorola Xoom първи показател: 1823 в Quadrant

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/motorola-xoom-first-benchmark-1823-in-quadrant/:
Ние сме хладнокръвен спец. наркомани тук в Engadget, и може ли да ни обвиняват? Има планини от нови устройства всяка година, и това помага за куршум точки и цифрови differentiators да намали чрез пух. Ето защо ние сме щастливи да кажем, че имам възможност да стартирате бенчмарк квадрант за захранване на Motorola Tegra 2 Xoom , и да имат номер, с който да го сравнява с много конкуренти забравяйте да седалищно предлежание се покланят Android-скоро. 1823 е магическо число - което не съвсем сравнение с LG Optimus 2X - но това е с не-оптимизирана версия на смартфона Quadrant работи приложението на таблетките е доста голям от 1280 х 800 дисплей, не по-малко. Нещо повече, Quadrant изяснени някои от кодово име объркване сме виждали от Мото като на края, както се оказва, че Xoom също се идентифицира като двете Trygon и Stingray . Добре е да знаете!

Motorola Xoom първи показател: 1823 в Quadrant първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари 2011 г. 15:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Android в апартамент покупки практически (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/android-in-app-purchases-hands-on-video/:
Днес Google обяви, че Android в апартамент покупки идват в платформата и ние бяхме в състояние да получи демо от Пол Себастиан на "Дисни". Той ни показа как да си купя една песен пакет (Далечния Изток движение, за тези, които ги е грижа) в Tap Tap Revenge 4 през 3G на Nexus S , както и използване на фалшиви кредитни карти! Интересно е да се отбележи, че в апартамент покупка UI съвпада с външния вид на новия Android Market и разработчиците могат да се реализират функционалността в няколко прости стъпки. In-ап покупки трябва да започне постепенно извеждане в различни приложения Android тази пролет. В същото време, погледнете нашите видео след почивката.

Продължавам четене Android в апартамент покупки практически (видео)

Android в апартамент покупки практически (видео) първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари, 2011 15:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

<em>Google Арт Проект</em> Носи снимки на вашия компютър

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/QuyBy9vITkU/emGoogle-Art-Projectem-Brings-Galleries-To-Your-PC:
Zothecula написва "Google обяви сътрудничество с 17 от най-аплодираните музеи в света, изкуството, което ви позволява хора гледат повече от 1000 изображения с висока пресъдено произведения и 17 gigapixel изображения по време на приема на виртуална разходка из техните галерии използване Street View технология. Нищо не можеш да победиш виждат произведение на изкуството в лицето на Google чл проект може да бъде следващият най-хубавото нещо за тези, които нямат време и пари, за да поп в самолет и търговията лактите с тълпи от туристи, които търсят да се докосвам до това, което някои от най-добрите музеи са предлагани . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Microsoft пресата H.264 плъгин за Google Chrome, обеща да подкрепи WebM видео в IE9

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/microsoft-releases-h-264-plug-in-for-google-chrome-vows-to-supp/:
Трудно е да се смята, че скандален " раздробяване "план сега се коментират в браузъра свят в Мрежата, но разбира се, това е Microsoft да използват термина днес да се опише смел нов свят живеем инча Ако ще припомни, Google защити решението си да не включва H.264 подкрепа роден в Chrome, но твърди, че WebM плъгини идваха да Safari и Internet Explorer 9 . Днес, Microsoft е нещо, връщане на сорта "за". След освобождаването на инвентар от едно Firefox добавка към постигане на пълно H.264 подкрепа на машини Windows, инвентар пуска плъгин за Chrome (само за версията на Windows за сега), която осигурява подкрепа за H.264. Освен това е ангажирана с подкрепа на трети страни WebM видео плъгини, да цитирам, потребители "ще бъде в състояние да играе WebM видео в IE9." Това е доста очевидно, че "Майкрософт", като тази златна възможност да прокара своя браузър като една, която поддържа всичко (а не само собствените си предпочитания от вас формат), но независимо от мотивите, ние сме щастливи да видите оставят настрана различията и съвместимост намиране приоритет.

Microsoft пресата H.264 плъгин за Google Chrome, обеща да подкрепи WebM видео в IE9 първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари 2011 год. 14:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник MSDN | Изпрати | Коментари

TouchType дебютира Swiftkey Tablet апартамент за таблетки Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/touchtype-debuts-swiftkey-tablet-app-for-android-tablets/:
Имаме възможност да пробват какво TouchType правеше да се ощипвам си SwiftKey клавиатура апартамент за таблетки назад към CES , а компанията е току-що намерила официално с крайния резултат: му SwiftKey Tablet ап. Това е очевидно са проектирани "в партньорство с Google и Motorola, за да съвпадне с пускането на Xoom и, както можете да видите по-горе, това е ясно са пригодени специално за пчелна пита - компанията описва кожата като" холографски "и палеца оптимизиран . "Както и при предишните клавиатура SwiftKey приложения, той се възползва от така наречените на компанията владеене Прогнози Engine, който обещава да се предскаже", около една трета от думите ", преди да влезе само един знак, и дори може да анализирате Gmail, Facebook и Twitter сметки, за да научите как се пишат (макар че очевидно може да бъде изключен, ако предпочитате). началник на миналото на почивка за един кратък видеоклип, и очаквайте някои практически впечатления.

Продължавам четене TouchType дебютира Swiftkey Tablet апартамент за таблетки Android

TouchType дебютира Swiftkey Tablet приложение за Android таблетки първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари, 2011 год. 14:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник SwiftKey | Изпрати | Коментари

Apple Ebook правилник Смяна За Продавачи

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/z50OB9CHaro/Apple-eBook-Rules-Changing-For-Sellers:
Анонимен читател пише "В" се моля не го променят отново "момент за Ebook продавачи на ябълки IPAD и iPhone устройства, Apple вече изискват от трети страни продавачи Ebook като Amazon също да направят заглавията на разположение в магазина на Apple, . империя в която ще вземат още 30% намаление "Apple потвърди във вторник, че ще поиска ап фирми, които продават електронни книги извън техните IPAD и iPhone приложения - чрез уеб сайт, например - да продават също и книгите вътре в тези приложения . И покупки, които произхождат от приложението трябва да бъде направено чрез Apple, който поддържа 30-процентово орязване ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Android Market получава интернет магазин

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/android-market-gets-a-web-store/:
Google Android на пазара вече има уеб клиент. Най-сетне! И познайте какво друго, той вече е на живо. Хит на източник връзка, за да се изследва.

Развитие на ... разгледайте нашите liveblog на пчелна пита е събитие Google за най-новите.

Android Market получава интернет магазин първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари, 2011 год. 13:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник market.android.com | Изпрати | Коментари

Microsoft Прави Chrome Play H.264 видео

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/xno1vhc8hKM/Microsoft-Makes-Chrome-Play-H264-Video:
nk497 пише "Chrome потребителите ще могат да играят H.264 видео -. благодарение на Microsoft на софтуерния гигант днес разкри Windows Media Player HTML5 Разширение за Chrome, който ще позволи на потребителите на браузъра играят H.264 видео Google, след като отпадна от Chrome за лицензиране на въпроси. "В Microsoft ние уважаваме, че Windows потребителите искат най-добрия опит на уеб включително възможността да се насладят на най-широк диапазон от съдържание, достъпно на интернет в H.264 формат", заяви Клаудио Caldato, Microsoft оперативна програма мениджър . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Sifteo кубче се FCC teardown, не толкова сладък вече

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/sifteo-cubes-get-fcc-teardown-not-so-cute-anymore/:
сладко малко Sifteo на кубче игри са израснали много през последните няколко месеца: те преминал през два име промени (от Сифтабълс на лакътя на кубче ), постигнаха игри обреди на преминаване на CES, а сега тези 1.5-инчов пълен Цвят на компютри правят своя дебют FCC, включително и обредни teardown. В не толкова сладък вътрешния снимки показват една от кубче, вътрешностите изложени, разкрива 32-битов ARM процесор. Също така погребан в документите на FCC е доказателство, че скъпите устройства комуникират с компютъра чрез USB устройството 2.4GHz и спортни три-осен сензор за движение. Sifteo вече продадени на първия кръг от предварителни поръчки, но ние сме се познае, ние ще се видим повече от очарователни малки момчета някъде реално скоро.

Sifteo кубче се FCC teardown, не толкова сладък вече първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри Февруари 2011 год. 12:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Onkyo таблетка пътна карта показва селекция на Android и Windows устройства в различни размери

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/onkyo-tablet-roadmap-shows-a-selection-of-android-and-windows-de/:
Onkyo таблетка пътна карта показва селекция на Android и Windows устройства в различни размери
Onkyo ни дава възможност да пробват какво следващо място, разкрива плановете си за бъдещето таблетка атака, който ще остави без обслужващ недокоснати система - е, Android и Windows така или иначе. За любителите на Windows 7, компанията на трите SlatePC таблетки, TW317A5, TW217A5 и TW117A4 всички ще видите новини през годината, включително дъб пътека енергия от Intel някъде преди юни. Междувременно, 10-инчов Android SlatePad TA117C1 и TA117C3 ще получат вграден 3G и ще се присъединят със 7-инчов, ARM-захранва модел по-късно тази година. Ruggedized таблетки са посочени също, но няма планове за пускане на САЩ за всяка от тях. Не се изненадвам от това.

Onkyo таблетка пътна карта показва селекция на Android и Windows устройства в различни размери първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри Февруари, 2011 година 12:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Netbooknews | източник Впечатление | Изпрати | Коментари

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Нисък бюджет Фотография въздушно пространство

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nAad74Xsm8E/Low-Budget-Air-Space-Photography:
Анонимен читател пише "С бюджет от само 350 кг, две британски докторска степен по инженерство изпрати балон с камери, свързани с височина над 30 км." Снимки и видео са доста невероятно. Особено много хай-тек стиропор кутия.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.