сряда, 2 февруари 2011 г.

OnLive е всичко, можете да изядете PlayPack вече на разположение за $ 9.99 на месец

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/onlives-all-you-can-eat-playpack-now-available-for-9-99-per-mo/:
OnLive, отговарят на абонаментни услуги. Това не е датата 15 януари ние първоначално маркирани, но това е без значение сега, че е дошло времето. Компанията е въвела PlayPack, който за $ 9.99 всеки месец получава неограничен достъп до избор на заглавия. Няма по-дългосрочен план изисква ангажираност и запазените игри ще остане на сървъри за най-малко една година след анулирането му, трябва да промените мнението си и реши да се върне. Има 38 мача за избор на първо, в това число BioShock, Принца на Персия, и Alien Shooter, с повече титли обеща "редовно". В предишните планове - безплатно демо, няколко дни под наем, покупко-а-ла-карт "- също са все още наоколо. Това не е неточно да се мисли за това като за ранно ден Netflix Instant Гледай, но, черпейки от същата аналогия, като това е ще вземат все по-разширяване на библиотеката на силни заглавия (голяма и малка), за да се запази темпото. И не се заблуждавайте, ние сме наистина пристрастията ти . Прес съобщение и списък на заглавията след почивката.

Продължи четене OnLive е всичко, можете да изядете PlayPack вече на разположение за $ 9.99 на месец

OnLive е всичко, можете да изядете PlayPack вече на разположение за $ 9.99 на месец първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви Февруари, 2011 година 18:04:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq | източник OnLive | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар