сряда, 2 февруари 2011 г.

LG работи по система за плащане NFC за Европа, планира стартирането през 2012 г.

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/lg-working-on-an-nfc-payment-system-for-europe-planning-launch/:
Всички тези предстоящи NFC оборудвани смартфони няма да струва много, без места, за да ги използват , така че е добре да се чуе на обявяването LG тази седмица, че това е работа за създаване на необходимата инфраструктура за безконтактни плащания. Корейската компания си поставя забележителности на Европа, където това е провеждането на бета тестване на мястото на продажба на технологии, който ще улесни плащанията за стоки и услуги, като прекарат телефона си в близост до датчика за НРД. Ние не сме казали дали този телефон ще трябва непременно да бъде построен от LG, въпреки че ние си въобразяваме, че компанията ще се обслужват добре, като включите колкото се може повече устройства, както е възможно и просто като парче на печалбата. Каквото и LG се, той търси все по-безопасно да се предположи, че като NFC на телефона ще бъде легитимно актив в следващите месеци (и не само, ако живеете в Япония ).

LG работи по система за NFC плащане за Европа, планира стартирането през 2012 г. първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари, 2011 г 03:54:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ройтерс | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар