сряда, 2 февруари 2011 г.

Android пчелна пита / Motorola Xoom ръцете на добавките: джаджи, хранителни стоки IQ, и Monster Madness (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/android-honeycomb-motorola-xoom-hands-ons-widgets-grocery-iq/:
Напълно функционални Xooms с пълно (или привидно пълни) версии на пчелна пита са в сила тук в Google за събитие в Маунтин Вю днес, и куп партньори са висящи, за да докаже на таблетката приложения като са били на работа. Проверихме и двете Monster Madness - игра, която е била на Xbox 360 и PS3 за известно време - и хранителни стоки IQ, и двете от които очевидно донесе много различен опит на масата (освен ако не смятате, пазаруването на хранителни продукти "на игра", която някои от нас разбира се направи).

Въпреки, че ние, че сме открити някои заекването и изоставане от Monster Madness, когато е било demoed на сцената, на опита отблизо и лично е много по-гладко - определено 100% годен за игра. Ние двойна проверка и потвърдиха, че таблетката играта е 100 порта на сто съдържание на конзолата за игри, не сте липсва нещо тук. Той разполага с три режима за контрол, които ви позволяват да превключвате между два екрана аналогови стика, един жезъл, и напълно акселерометър базирани режим, който повечето потребители вероятно няма да приеме за практически, защото ще трябва да наклоните екрана твърде много. Интересното е, че предприемачът се отбележи, че има ниска резолюция режим, че той действително сменил на площ от играта с много вода, защото тя е склонна да се забавя, въпреки факта, че това е тичане на Unreal Engine и е напълно оптимизирана за няколко ядра . Възможно ли е игра студиа вече са натискане на границите на този хардуер от първия ден?

Преместване на хранителни стоки коефициент на интелигентност, това е основно с моден списък за пазаруване с купони - това е вече на IOS, така и за Android телефони, и шансовете са добри вече знаете какво е то. Това, което беше наистина интересно, обаче, е, че имаме пълна демонстрация на "молба фрагмент" оформление превключване между пейзаж и портрет мнения (на апартамент е с две панел за преглед на таблетки) и процеса на добавяне и премахване на джунджурии. Както и някои от първите страни джаджи сме виждали, хранителни стоки IQ изглежда са свършили добра работа, вземане на джаджи визуално богата и участие - особено на купон браузър, който изглежда като купчина от въртящи купони с цветни графики. Вижте видео на двата продукта след почивката!

Продължавам четене Android пчелна пита / Motorola Xoom ръцете на добавките: джаджи, хранителни стоки IQ, и Monster Madness (видео)

Android пчелна пита / Motorola Xoom ръцете на добавките: джаджи, хранителни стоки IQ, и Monster Madness (видео) първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари 2011 14:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар