сряда, 2 февруари 2011 г.

Microsoft пресата H.264 плъгин за Google Chrome, обеща да подкрепи WebM видео в IE9

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/microsoft-releases-h-264-plug-in-for-google-chrome-vows-to-supp/:
Трудно е да се смята, че скандален " раздробяване "план сега се коментират в браузъра свят в Мрежата, но разбира се, това е Microsoft да използват термина днес да се опише смел нов свят живеем инча Ако ще припомни, Google защити решението си да не включва H.264 подкрепа роден в Chrome, но твърди, че WebM плъгини идваха да Safari и Internet Explorer 9 . Днес, Microsoft е нещо, връщане на сорта "за". След освобождаването на инвентар от едно Firefox добавка към постигане на пълно H.264 подкрепа на машини Windows, инвентар пуска плъгин за Chrome (само за версията на Windows за сега), която осигурява подкрепа за H.264. Освен това е ангажирана с подкрепа на трети страни WebM видео плъгини, да цитирам, потребители "ще бъде в състояние да играе WebM видео в IE9." Това е доста очевидно, че "Майкрософт", като тази златна възможност да прокара своя браузър като една, която поддържа всичко (а не само собствените си предпочитания от вас формат), но независимо от мотивите, ние сме щастливи да видите оставят настрана различията и съвместимост намиране приоритет.

Microsoft пресата H.264 плъгин за Google Chrome, обеща да подкрепи WebM видео в IE9 първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари 2011 год. 14:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник MSDN | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар