сряда, 2 февруари 2011 г.

В IPAD Daily "к" стартира, $ 0,99 седмично или $ 39,99 на година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/the-daily-ipad-newspaper-launches/:
The Daily
Рупърт Мърдок IPAD само за списание The Daily, след като описва като " The New York Post отива в колеж , "сега е движение. Стартирала в Ню Йорк тази сутрин случай , той обеща да предложи "най-доброто от традиционната журналистика" с "най-доброто от съвременните технологии", като 360 градусови снимки и, разбира се, много фантазия мултимедийно съдържание, което е всички избута директно на IPAD всеки ден. Това е цена от $ .99 на седмица или $ 39.99 годишно и ще го обяви днес, изненадващо с Египет , като на "покрива" на изображението. Екипът на новия възраст списание показа много на тази технология, включително и на списание, като четене интерфейс, като ви позволява да прелиствам страници или да получат достъп до "въртележка", която ви дава по-високо ниво оглед на страници за по-лесно, виртуални обръщане.

The Daily включва аудио версията, с професионален дублаж, така че няма да се притеснявате за глас GPS. Той също така разполага видео прегледи на цялото съдържание, ако просто не разполагат с време за четене или слушане. Можете да споделяте нещата, които харесвате, Twitter или Facebook, а други ще могат да прочетат тези истории за свободно чрез интернет, но не цялото съдържание, естествено. Сайтът ще предлага апартамент ревюта и разполага с връзки правото на App Store . Спортни фенове получите пълен графици и обновяване на новини за отбора си искат. Отново The Daily обяви днес, и ние сме казали, че първите две седмици ще бъде предоставена от Verizon . Добър за ти, VZW.

Дневен "IPAD вестник" стартира, $ 0.99 седмично или $ 39,99 на година първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари, 2011 г 11:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар