сряда, 2 февруари 2011 г.

Супербоул XLV Media ден: пакетиране разделяне на IOS / Android, говори Каубои CIO мобилност

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/super-bowl-xlv-media-day-packers-split-on-ios-android-cowboy/:
Ние се събуди тази сутрин в Далас на 20 степен температури и паркинг покрити с лед. Не е точно вида на времето на НФЛ се надява, когато избора на нов Каубои стадион ще бъде домакин на Супербоул XLV , но това не спря отбора, така и на медиите да правят своя път - но бавно - за да Арлингтън за Супер Боул Media Ден. Естествено, подобен на ESPN бяха там в пълна сила, а по-скоро, отколкото бране освен защитни схеми и виждам кой може да засенчи Троя Polamalu за най-дълъг грива в Северен Тексас, прекарахме нашето време пита за мобилни предпочитания OS и накисване на знания от Каубои CIO Пийт Уолш. С цена и на север от $ 1 млрд. за новия каубои стадион, дом на най-голямата света HD дисплей със сигурност е един от най-технологично развитите в света. Това е за опаковане 884 безжични точки за достъп в целия (да не говорим за вътрешна мрежа оперативен център, който постоянно следи дейността на всеки от тях), на 260 мили от оптични кабели, капацитет да се справят с над 100000 едновременно безжични връзки, над 3100 IPTVs и микро кули клетка за всеки основен превозвач по - Знаеш ли, така, че видео мача, че просто не мога да чакам вижда действително бъде пуснат в YouTube преди началото на второто полувреме.

Ръководителят на миналото на почивка, за да улов на видео от нас говори смартфон платформи с Грийн Бей Пакърс център Скот Уелс, както и дълъг (и мъдро) интервю с главния информационен служител на Далас Каубойс. Всичко от каубойс "отхвърлянето от страна на на FanVision да си се надява да одеяло на стадиона с безплатно Wi-Fi е покрита, и ние сме дори даде знак, че безконтактни плащания и заведения за бързо поръчване на системи може да бъде само един сезон, или така далеч.

Продължавам четене Супербоул XLV Media ден: пакетиране разделяне на IOS / Android, Каубои CIO преговори мобилност

Супербоул XLV Media ден: пакетиране разделяне на IOS / Android, Каубои CIO преговори мобилност първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви Февруари 2011 год. 19:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink & N

Няма коментари:

Публикуване на коментар