сряда, 2 февруари 2011 г.

Dell, Gigabyte и MSI дръпнете продукти след Sandy Bridge чипсет недостатък, HP изправена пред забавяне

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/dell-gigabyte-and-msi-pull-products-in-wake-of-sandy-bridge-chi/:
Всеки път, когато пиша за Intel е опорочено Sandy Bridge чипсет и необходимостта той да бъде физически заменя , финансовите разходи се покачват. Първите Intel очаква един $ 300 милиона удара на дъното си линия, след това го отмени 700 милиона щатски долара за покриване на ремонт и подмяна, а сега това е оценката на кръгла 1 милиарда щатски долара загуба в "пропуснати продажби и по-високи разходи." Тези пропуснати продажби ще дойдат директно от хора като MSI и Gigabyte, две от големи производители на дънни платки, които са спрели да продават Sandy Bridge, съвместим с модели, докато Intel осигурява неопетнена състав, както и Dell, който е nixed наличността на Alienware M17x R 0,3 лаптоп за игри. CNET е на място, че HP и Dell все още продава лаптопи с дадения чипсет в тях вчера, но ние си и двамата ще получите своите онлайн магазини, оправи след време. От своя страна, HP казва, че е изтласквайки тетрадка обявяването бизнес поради тази новина, подобно на НЕК е трябвало да направя . Поуката от историята? Не позволявайте на дефектни чипове от фурната.

[Благодаря, Гелър]

Dell, Gigabyte и MSI дръпнете продукти след Sandy Bridge чипсет недостатък, HP изправена пред забавяне първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари 2011 година 04:31:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Alienware , PC & Техническа орган , BusinessWeek | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар