сряда, 2 февруари 2011 г.

Onkyo таблетка пътна карта показва селекция на Android и Windows устройства в различни размери

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/onkyo-tablet-roadmap-shows-a-selection-of-android-and-windows-de/:
Onkyo таблетка пътна карта показва селекция на Android и Windows устройства в различни размери
Onkyo ни дава възможност да пробват какво следващо място, разкрива плановете си за бъдещето таблетка атака, който ще остави без обслужващ недокоснати система - е, Android и Windows така или иначе. За любителите на Windows 7, компанията на трите SlatePC таблетки, TW317A5, TW217A5 и TW117A4 всички ще видите новини през годината, включително дъб пътека енергия от Intel някъде преди юни. Междувременно, 10-инчов Android SlatePad TA117C1 и TA117C3 ще получат вграден 3G и ще се присъединят със 7-инчов, ARM-захранва модел по-късно тази година. Ruggedized таблетки са посочени също, но няма планове за пускане на САЩ за всяка от тях. Не се изненадвам от това.

Onkyo таблетка пътна карта показва селекция на Android и Windows устройства в различни размери първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри Февруари, 2011 година 12:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Netbooknews | източник Впечатление | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар