сряда, 2 февруари 2011 г.

Ню Джърси EV собственик с 50 000 мили влезли разсейва мита за студ неволи време батерия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/nj-ev-owner-with-50-000-miles-logged-dispels-myth-of-cold-weathe/:
Ню Джърси Mini E собственик с 50 000 мили влезли разсейва мита за студ неволи време батерия
Ние, които виждате коментари, в chiming на всеки файл EV за това как те са без стойност в студа. Чарлс Лейн "от" Вашингтон пост "неотдавна направи същото, казва неща като" Промяна на десет градуса може сок 50% от батерията изход "и спекулират, че производството на EV е" само една добре оповестена неизправност далеч от катастрофа. " Не е така, казва Том Moloughney, и той трябва да знае. Той е прекарал последните 49 500 мили пътуване на живота си в изцяло електрически Mini E , средно на 2500 мили на месец. Сега, този автомобил е прототип и доста ранен пример за модерно електрическо превозно средство, което означава, че няма предварителна подготовка технологии, за да Ви подгряване на батерии преди да тръгнете. Въпреки, че Том се е регистрирал всяко пътуване той е направил в колата и показва, че рядко се вижда нещо повече от загуба от около пет процента от обичайните гама на автомобила. По-важното е, той е направил пред себе си много студена пътуват без Първи трудно - или замразяване на смърт.

Ню Джърси EV собственик с 50 000 мили влезли разсейва мита за студена батерия неволи време първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари 2011 година 09:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник PluginCars.com | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар