сряда, 2 февруари 2011 г.

LG тийзър може да бъде Optimus 3D, но без 3D (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/lg-teaser-might-be-optimus-3d-only-without-the-3d-video/:
Не сме сигурни какво се случва с новите видео тийзър освобождава от LG. Той прилича на телефон, който Phandroid фиксиран като 3D Optimus преди няколко дни и се превърна в плакат момче за устройство, което ще включва официално един очила без 3D LCD и "двойно обектива на камерата за 3D запис." Въпреки че можем да видим на предната камера с лице, опитайте се колкото можеше просто не можем да видим, че чифт лещи на гърба на телефона дразни във видеото. Всъщност, ние не виждаме камера на всички ни води да се смята, че LG може да се манипулира върху снимката, за голям разкриват в рамките на няколко седмици. Видеото е капка някои спец. съвет с фрази като "нещо по-голямо" и "двуядрен - многоканален", което би било да се посочи 4.x-инчов дисплей (вероятно от 4.3-инчов 3D дисплей ние забелязани CES), двойна -ядрени SoC (като на LG Optimus 2x ), както и многоканален RAM, както първоначално слухове от Phandroid. Предполагам, че ние ще трябва да почака за Mobile World Congress да се знае със сигурност. Вземи си камион чудовище с видео тийзър вградени след почивката.

Продължавам четене закачка LG може да се Optimus 3D, но без 3D (видео)

LG тийзър може да бъде Optimus 3D, но без 3D (видео) първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри Февруари 2011 година 08:35:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Pocket-Платът | източник LG Mobile Global (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар