сряда, 2 февруари 2011 г.

GMC е SATIMO ATS система върти една Denali кръг правото да се гарантира правилното разполагането на антената (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/gmcs-satimo-ats-system-spins-a-denali-right-round-to-ensure-pro/:
GMC е SATIMO ATS система върти една Denali кръг правото да се гарантира правилното разполагането на антената (видео)
В някои компания знае много добре, като се намери точното място да се сложи антената може да бъде по-трудно, отколкото изглежда. Вместо просто шамар една на покрива и го наричат на ден, General Motors създаде SATIMO ОВД, в близкото поле антена тестовата система от типа сме свикнали да шпионаж в всички тези снимки FCC . Това, обаче, е SUV-големи, както можете да видите във видеото по-долу. Работници за Общото може да управлява GMC Yukon Denali върху грамофона и се върти на всички наоколо, докато 103 сензори входен тест антена, създаване на 3D оказване на получения резултати. Това е първата подобна система в света и ще бъде идеалното място за следващата ни Фарадей възторжени.

Продължавам четене GMC е SATIMO ATS система върти една Denali кръг правото да се гарантира правилното разполагането на антената (видео)

GMC е SATIMO ATS система върти една Denali кръг правото да се гарантира правилното разполагането на антената (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари, 2011 год. 17:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник egmCarTech | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар