сряда, 2 февруари 2011 г.

TouchType дебютира Swiftkey Tablet апартамент за таблетки Android

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/touchtype-debuts-swiftkey-tablet-app-for-android-tablets/:
Имаме възможност да пробват какво TouchType правеше да се ощипвам си SwiftKey клавиатура апартамент за таблетки назад към CES , а компанията е току-що намерила официално с крайния резултат: му SwiftKey Tablet ап. Това е очевидно са проектирани "в партньорство с Google и Motorola, за да съвпадне с пускането на Xoom и, както можете да видите по-горе, това е ясно са пригодени специално за пчелна пита - компанията описва кожата като" холографски "и палеца оптимизиран . "Както и при предишните клавиатура SwiftKey приложения, той се възползва от така наречените на компанията владеене Прогнози Engine, който обещава да се предскаже", около една трета от думите ", преди да влезе само един знак, и дори може да анализирате Gmail, Facebook и Twitter сметки, за да научите как се пишат (макар че очевидно може да бъде изключен, ако предпочитате). началник на миналото на почивка за един кратък видеоклип, и очаквайте някои практически впечатления.

Продължавам четене TouchType дебютира Swiftkey Tablet апартамент за таблетки Android

TouchType дебютира Swiftkey Tablet приложение за Android таблетки първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари, 2011 год. 14:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник SwiftKey | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар