сряда, 2 февруари 2011 г.

408 волта Chevrolet и Nissan Лийфс, продавани в САЩ през януари, ограниченото предлагане вероятно виновен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/408-chevrolet-volts-and-nissan-leafs-sold-in-us-during-january/:
В Chevy Volt и Nissan Leaf си приличат по много начини: и двете разчитат на електрически двигатели за тяхното придвижване, както са спечелили Автомобил на годината "(Volt в Северна Америка , Leaf в Европа ), и двете са имали невероятно ниски продажби в първите няколко месеца на пазара. номера януари е просто да излезе и на Volt има водеща роля с 321 превозни средства, продадени или наети, а десетки Nissan още по-слаби 87 покупки. За сравнение с данните от 326 и 19, съответно, за месец декември. Преди да започна всичко отписване на ЕГ като DOA (отново), нека не забравяме, че и двете компании са масивни обратно поръчки за техните електрифицирани превозвачи, хора, които ни да вярваме, че най-вероятната причина за това бавно капене на доставки е ограничено предлагане, а от намаляването на търсенето. Обема на производството на Volt и лист "се очаква да засили докато вървим напред, така че паниката е препоръчително - освен ако не си наоколо с януари 2011 г. и все още се търсят най-малко продажби от Joojoo управлява.

408 волта Chevrolet и Nissan Лийфс, продавани в САЩ през януари, ограниченото предлагане вероятно виновен първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари 2011 год 08:10:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Зелената кола Доклади , PluginCars | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар