сряда, 2 февруари 2011 г.

BMW на NFC ключ на билета да се вози, и трябва да се грижи (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/02/bmws-nfc-key-is-your-ticket-to-ride-and-you-should-care-video/:
Near Field Communication ( NFC ) се очертава да бъде един от най-горещите технологии тенденции за 2011 г. сега, плащането системи и нови телефони (задвижва от натруфен версия на Android и вероятно, почти план IOS съобщение ) правят своето място в САЩ и Европа. Добавяне на BMW на нарастващ списък от поддръжници със своите ключови NFC на бъдещето. Bimmer учените предвиждат свързване на ключ към навигация в автомобила и система за забавление като ви позволява да направите хотелски резервации и самолетни покупка влака, например. След това можете да изтеглите билети директно от вашия автомобил до ключ, с който може да се използва да се качат на влака. По-късно е ключов, свързани с вашата банкова информация може да се използва дори за уреждане на сметката за хотел. BMW счита му подход е по-сигурна от тази на NFC-съвместим мобилен телефон, тъй като системата е затворена, така и криптирани. Евентуално. Но все още сме по-вероятно да имаме мобилен телефон в джоба по време на пътуване от ключово значение за един автомобил, паркиран на няколко стотин километра от града. Разбира се, няма нищо ни предпазва от подслушване ключът към нашия мобилен телефон и прехвърляне на данни - тя е все още в R & D фаза за следващото поколение на ConnectedDrive края на краищата. Кликнете за видеото.

Продължавам четене на BMW NFC ключ на билета да се вози, и трябва да се грижи (видео)

BMW на NFC ключ на билета да се вози, и трябва да се грижи (видео) първоначално се появи на Engadget на Пет, 2-ри февруари 2011 06:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink BMW Блог | източник BimmerToday (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар