сряда, 2 февруари 2011 г.

Миялна мрежа предлага $ 1 млрд. купи в несъстоятелност сателитна / компания антена по причини, само да го знае

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/01/dish-network-offers-1-billion-to-buy-a-bankrupt-satellite-anten/:
Миялна мрежа се е съгласил да купи DBSD, дружество, в момента в глава 11 несъстоятелност защита, който е Съобщава се работи върху система за вратовръзка заедно спътникови и наземни комуникационни антена за безжичния телефон и интернет услуги, в очакване на одобрение от FCC. Dish колчета на покупната цена приблизително 1,0 милиарда щатски долара (при определени корекции), включително на лихви по дългове DBSD's. Точно това, което си планове на компанията са да остане тайна, тъй като The Hollywood Reporter цитира объркана анализатори като Крейг Мофет предполага, теории, включително безжични интернет услуги, мобилна телевизия или интегриран сателитна / тел. / пакет телевизия да се конкурират с кабелните оператори. SpaceNews.com има най-широката разбивка, от милиони инвестиции Dish на първоначалната $ 45 през 2009 г., на неотдавнашното решение на Федералната комисия по комуникациите на подобни хибридни услуга от LightSquared , че може да е причинил на радиочестотния спектър DBSD и технология за внезапно стана много по-ценни. Каквото и да е, те го считат си струва да пиша ужасно голям чек за, въпреки че не можем да помогнем, но се чудя, ако те не би могла да разруши част от тези пари да се справят с целия този въпрос TiVo .

Продължавам четене Dish Network предлага 1.00 милиарда щатски долара за закупуване на сателитни несъстоятелност / фирма антена по причини, само да го знае

Миялна мрежа предлага 1.00 милиарда щатски долара за закупуване на сателитни в несъстоятелност / фирма антена по причини, само той знае първоначално се появи на Engadget на Чет, 1-ви февруари, 2011 19:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Ястие | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар