понеделник, 11 април 2011 г.

Крај садржаја власништва

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/I1jbutLDheM/The-End-of-Content-Ownership:
адееларсхад82 пише "У последњих неколико недеља компаније као што су Амазон и Сони, Гоогле, Веризон, 24симболс и други су почели да избаце" цлоуд базиран 'стреаминг садржај и услуге на захтев (или планира) за филмове, музику, па чак и књиге. Видео на захтев није ништа ново, нити је стриминг разлика сада, међутим, је да компаније као што су Амазон желите да ток својим садржајем.. Овај чланак баца светло на то како неки облак, уз упис и услуге на захтев, ће се трансформисати наше перцепцију садржаја приступ и власништва. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Леакед документи указују Веризон Баја Невероватно 2 ће бити светски телефона

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/leaked-docs-suggest-verizon-droid-incredible-2-will-be-a-world-p/:
ХТЦ Дроид Инцредибле 2 за Веризон није баш била најбоље чувана тајна у протеклих неколико месеци, и то изгледа као неки од преосталих неколико детаља о телефону су сада такође опозван од стране неке процуреле докумената добијених од стране Централне Андроид. Под претпоставком да су они заиста легит, то изгледа као Невероватно 2 ће бити светски телефон са обе ЦМДА и ГСМ везе, и да ће се похвалити новим 1,3 мегапиксела испред камера да иде заједно са округлих леђа стандардних 8 мегапиксела Схоотер ". Такође можете да очигледно рачунају на добијање 16-мегапиксела, мицроСД картицу са телефоном, и чини се да је коришћење 3Г Мобиле ХотСпот ће вас коштати додатних $ 20 за 20ГБ - иако андроид Централна примећује да може бити грешка у куцању. Ево нада Веризон коначно пролази неки од оних детаља себе пре него касније.

Леакед документи указују Веризон Баја Невероватно 2 ће бити светски телефон првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 15:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Централна андроид | Емаил тхис | Цомментс

БлацкБерри Болд 9930 Додирни добија руке на терапији, заједно са лифтом музика (Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/blackberry-bold-touch-9930-gets-the-hands-on-treatment-complete/:
Да ли су процуриле спецификације и туториал имаш чежња за више БлацкБерри ® Болд Додирни покривеност? Па, данас је ваш срећан дан, РИМ-О-пхилес, јер смо добили нове покретне слике са стварним, живим људски прсти раде екран осетљив на додир два-корак на деминутив приказивање следеће генерације Подебљано 9930 (цоденаме Монтана). Иако је мали узорак, снимак не потврди ранијим извештајима да је одзив екрана је прилично, тако да не би требало да имају проблема чинећи капацитивни претвара од оних у оптички трацкпад трупа. Ми знамо, БлацкБерри Свет и нови деби болд не може ускоро довољно, тако да неки само-умирујуће, погледајте нови Вид, и дишемо - имаћете руке на једном пре него што ти то знаш.

Наставити читање БлацкБерри Болд 9930 Додирни добија руке на терапији, заједно са лифтом музика (Видео)

БлацкБерри Болд 9930 Додирни добија руке на терапији, заједно са лифтом музика (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 15:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Н4ББ | Емаил тхис | Цомментс

Интел Атом З670 најавио Храст стаза процесор за таблете

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/intel-rolls-out-atom-z670-oak-trail-processor-for-tablets/:
Па, то је мало прошлост крајем марта , али Интел је сада коначно добио званични са новим Атом З670 процесор за таблете, што можда знате боље по Храст стаза Цоденаме. Изграђен коришћењем 45нм производног процеса, З670 ради на 1.5ГХз и обећава да ће подржати 1080п видеа уз помоћ Интел ГМА 600 интегрисану графику, а такође имајући потрошњу енергије на минимум и омогућава мање, тање, и без вентилатора уређаја. Као што смо видели, постоји пуно произвођача већ стали да се ослободи уређаје засноване на процесору, и Интел каже да можемо очекивати да видимо више од 35 "иновативне Таблет и хибридних дизајна" од компаније Фујитсу воли, Леново, Разер и Вилив током 2011. Шта више, Интел је такође искористио прилику да зафркавати своју следећу генерацију 32нм кедар стаза платформу која ће бити показивање на свом Девелопер форуму у Пекингу, рекавши да ће то омогућити "нови талас без вентилатора, хладан и миран, елегантан и иновативан нетбоок , незахтевним корисницима десктоп рачунара и све-у-једном дизајн ". Пуна је саопштење за јавност након паузе.

Наставити читање Интел Атом З670 најавио Храст стаза процесор за таблете

Интел Атом З670 најавио Храст стаза процесор за таблете првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 14:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦНЕТ | | Емаил тхис | Цомментс

НИПД за борбу против тероризма камере које се користе за много више

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/KynVfgraljc/NYPD-Anti-Terrorism-Cameras-Used-For-Much-More:
Анонимни читалац пише уз извод из НИ Тимес: ". Полицијска управа је све веб лиценце-плоче за читање камера је претварање истраживачког рада Иако Имагинг технологија је првенствено замишљен као против тероризма алат, камера 'присутности - сви они комплета будним очима које никако да трепери -. помагао је у свим врстама традиционалних кривичних истрага ... "Знали смо да ће у њу да би имали друге очигледне користи", г. Браун је рекао о употреби читалаца у иницијативу. "Очигледно, конвенционални криминал је далеко чешће од тероризма, тако да не чуди да ће имати користи, чешће, у конвенционалном борби против криминала него у тероризму."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ССЛ и будућност аутентичности

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4gxrqdsuyeI/SSL-and-the-Future-of-Authenticity:
Анонимни читалац пише: "Дошло је растући талас подршке за замену ССЛ Уверење власти са алтернативним аутентичности механизам Мокие Марлинспике. Безбедност истраживача који је у више наврата објавио напада ДЛС, је написао у дубину комад о питањима треба се питате како смо напред, и апелује на опрез јак о усвајању ДНССЕЦ за овај задатак. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


За похвалу Гроклав

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2vPE157nHDo/Eulogy-For-Groklaw:
акгранер пише "Када сам устао јутрос, вест је све готово Фацебоок и слободног сајтови са вестима софтвера: Гроклав, сајт који је био утицајан у СЦО-правним предметима, да ли ће престати објављивање 16. маја је вест да чујем с одлучно. помешана осећања. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони Случај против Геохот има решено

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ll5XC_wZekc/Sonys-Case-Against-Geohot-Has-Been-Settled:
матт_гаиа пише "Према компанији Сони Цомпутер Ентертаинмент Америци, они су достигли насеље са Геохот (Георге Хотз), где Хотз је пристао да трајно забрањено, али и даље негира било погрешно ради у целој афери компаније Сони је рекао." Наша мотивација за доношење ове парнице је био да заштитимо наше интелектуалне својине и наших потрошача Верујемо да ово насеље и трајно забрањено да постигне тај циљ ".." Питам се да ли ће наставити са својим Анонимни против Сони кампању.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фацебоок и планови за приказивање огласа на веб сајтовима

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4ItbX_CPJOo/Facebook-Plans-To-Show-Ads-On-Websites:
Анонимни читалац пише "Фејсбук планира да се директно такмичи са Гоогле-у раде на упдате за свој оглас на Фацебоок платформе ће бити. Нуди вебмастере да се огласе Фацебоок на својим сајтовима."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Олион је Моов ухваћен на видео усмеравање иПхоне на телевизору помоћу мало ВХДИ и пуно магије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/olions-moov-caught-on-video-beaming-an-iphone-to-a-tv-using-a-l/:
Олион је Моов ухваћен на видео усмеравање иПхоне на телевизору помоћу мало ВХДИ и пуно магије
Цхубби уради иПад случајева на страну, не постоји много опција, ако желите да донесе видеа бежичним путем са мобилног уређаја на монтаже на зид телевизор. Моов од Олион је један од ретких, али нажалост не постоји заиста само још. Немојте бити бачен ван по имену дели са ветробрана монтиран ГПС , ово је батерија-сандук за паковање за иПхоне. Слот један и добијате инстант, бежични проток података у ВХДИ компатибилан пријемник. Видео резолуција је фер на 1.024 к 768, а кашњење се каже да је мање од 1мс при брзини до 30-метара у домету. То је довољно брзо да се ваше Неед фор Спеед: о, као што је приказано после паузе, а унутрашња батерија се каже да обезбеди довољно сока за три часа видео стреаминг. Олион нема датума испоруке или цену у виду управо сада, још увек у потрази за партнерима за производњу врсте. Ако имате потребне средстава за производњу можда ово може бити меч је у Силицијумској - и у љубави.

[Хвала, Авирам]

Наставити читање Олион је Моов ухваћен на видео усмеравање иПхоне на телевизору помоћу мало ВХДИ и пуно магије

Олион је Моов ухваћен на видео усмеравање иПхоне на телевизору помоћу мало ВХДИ и пуно магије првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 11:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ОлионТецхнологи (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

СЦЕА вс Геохот: Сони победа не баш беспрекорно победу

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/scea-vs-geohot-sony-wins-a-not-quite-flawless-victory/:
Па, после свих прича о трос , туеетс, и ИоуТубе Усер Инфо , чини се да је СЦЕА вс Геохот спора је дошло до прилично једноличан закључак. Према Сони ПлаиСтатион блог, случај је решен, а Хотз је пристала да трајно забрањено спречава га од дистрибуцију свог пс3 Јаилбреак пијук икада поново. Наравно, док ово насеље је престрављени Човек који је почетне расподеле дела, ван бјекство из затвора дух је од боце, и без судског налога може икада вратити.

[Хвала свима који су послали ово у]

СЦЕА вс Геохот: Сони победа не баш беспрекорно победу првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 12:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Плаистатион блог | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле Цхроме страницу Смањење оптерећења на пола пута В ​​/ СПДИ

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sHY3h2DYcXg/Google-Cuts-Chrome-Page-Load-Times-In-Half-w-SPDY:
Анонимни читалац пише "Изгледа као се појављује ако Гоогле је тихо спроводи СПДИ ХТТП замене у Цхроме-у (добро, знали смо да), а сајт Сви су њени сајт недавно ажуриран са карактеристикама које СПДИ адресу неке од ХТТП латенције питања.. Резултат Гоогле-у? каже пагелоад пута било око пресечен на пола СПДИ ће бити отвореног кода., тако да постоји нада да ће и остали произвођачи додају претраживача СПДИ као добро. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ајнштајн Педометар Мен мере релативног времена појачања

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JkzmhyU37xA/Einstein-Pedometer-App-Measures-Relative-Time-Gain:
цилонловер пише ", између осталог, Ајнштајнове теорије специјалне релативности каже да као што ће објекат је брзина расте, време као доживљава објекат успорити у односу на други објекат путују по нижој брзини. То значи да" релативно "кратко повратно путовање на свемирски брод путује на близу брзине светлости да вас видим кући стигне што млађе од оних на Земљи Док веће брзине који су укључени, већи ефекат, теорија се односи на све кретању.. Сада постоји иПхоне апликација које ће вам омогућити да знате само колико додатних наносекунди сте добили тако што се креће у односу на седење на задњем крају. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.