понеделник, 11 април 2011 г.

Олион је Моов ухваћен на видео усмеравање иПхоне на телевизору помоћу мало ВХДИ и пуно магије

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/olions-moov-caught-on-video-beaming-an-iphone-to-a-tv-using-a-l/:
Олион је Моов ухваћен на видео усмеравање иПхоне на телевизору помоћу мало ВХДИ и пуно магије
Цхубби уради иПад случајева на страну, не постоји много опција, ако желите да донесе видеа бежичним путем са мобилног уређаја на монтаже на зид телевизор. Моов од Олион је један од ретких, али нажалост не постоји заиста само још. Немојте бити бачен ван по имену дели са ветробрана монтиран ГПС , ово је батерија-сандук за паковање за иПхоне. Слот један и добијате инстант, бежични проток података у ВХДИ компатибилан пријемник. Видео резолуција је фер на 1.024 к 768, а кашњење се каже да је мање од 1мс при брзини до 30-метара у домету. То је довољно брзо да се ваше Неед фор Спеед: о, као што је приказано после паузе, а унутрашња батерија се каже да обезбеди довољно сока за три часа видео стреаминг. Олион нема датума испоруке или цену у виду управо сада, још увек у потрази за партнерима за производњу врсте. Ако имате потребне средстава за производњу можда ово може бити меч је у Силицијумској - и у љубави.

[Хвала, Авирам]

Наставити читање Олион је Моов ухваћен на видео усмеравање иПхоне на телевизору помоћу мало ВХДИ и пуно магије

Олион је Моов ухваћен на видео усмеравање иПхоне на телевизору помоћу мало ВХДИ и пуно магије првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 11:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ОлионТецхнологи (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар