понеделник, 11 април 2011 г.

Нокиа показује 47-инчни ЛЦД са транспарентним ИПС мултитоуцх и Фулл ХД резолуцију (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/lg-shows-off-47-inch-transparent-ips-lcd-with-multitouch-and-ful/:
Где Нокиа води , Нокиа неминовно следи (и обрнуто, наравно). Корејски електронски трку у наоружању сада греје од стране додатних пар степени, ЛГ је демо од Црази нови 47-инчни екран који поседује све што је монструм могао да желе: ИПС технологија, 1080п резолуцију, мултитоуцх, а неки стари добри транспарентности ... само зато. Овај такозвани прозор је нажалост намењен за оглашиваче и друге дигиталне сигнали поединци, што значи да чак и ако то није још увек у фази концепта, то није вероватно би било свеједно насељавају дневне собе. Ах, тако дуго као ЛГ обезбеђује Џон Андертон и прецриме јединице добијају један, ми ћемо бити срећни. Видео за нас остале, након паузе.

Наставити читање Нокиа показује 47-инчни ЛЦД са транспарентним ИПС мултитоуцх и Фулл ХД резолуцију (видео)

Нокиа показује 47-инчни ЛЦД са транспарентним ИПС мултитоуцх и Фулл ХД резолуцију (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 03:16:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ОЛЕД Дисплаи.нет | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар