понеделник, 11 април 2011 г.

ЕраТхинк ЕраПалм ради као нетбоок рачунара, изгледа као портабл играчки ручни

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/erathink-erapalm-runs-like-a-netbook-looks-like-a-portable-gami/:
Гледајући ову чудно птица уређаја на екрану у Кини Електроника сајам инспирише уморни клишеа о парење гаџета. Али стварно, то је дивље ноћи између оперативног система Виндовс 7 таблета и портабл конзолу (са могућим камеја од УМПЦ) да мресте ЕраТхинк ЕраПалм. Овај ручни рачунар покреће Виндовс 7 и има 5-инчни (800 к 480) екран осетљив на додир цапацативе да се извлачи да открије комплетном КВЕРТИ тастатуром - све то подсећа на изумрлих ОКО модел 02 , осим за играчки контролери Бочни приказ. Невпад провео неки са мало момак, и извештаје неке нетбоок рачунара налик спецификацијама, укључујући неодређено Атом процесор З, 3Г повезивање, и Етхернет, ХДМИ, ВГА и УСБ портови. (А опет, то чини један бољи са ГПС и подршка за 1080п видео записа.) Желите ближе будала? Кликните на везу извор за пар руку на фотографијама.

[Хвала, леунгкд]

ЕраТхинк ЕраПалм ради као нетбоок рачунара, изгледа као портабл играчки ручни првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 18:04:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Клониран у Кини | Соурце Невпад | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар