понеделник, 11 април 2011 г.

Инхабитат је недеља у Греен Магиц авион коже, Јапана нуклеарног цурења, а плоча стола

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/inhabitats-week-in-green-magic-airplane-skin-japans-nuclear/:
Сваке недеље нашим пријатељима у Инхабитат рекапитулација је најзанимљивији недеље зелене и развој чисте технологије вест за нас - то је недеља у Греен.

Као што је нуклеарна криза у Фукушима снага Јапана постројења и даље разарају региону и један реактор заобљена цурење ослобађања тона радиоактивне воде, ове недеље известили да Инхабитат зелене алге могу играти кључну улогу у чишћење изливања. Такође вас је довео у Јапану најновије зрачења-откривање робота , а узели смо погледамо како испад из контроверзне криза утиче на енергетску политику широм света - Кина је сечење планове за будућност реактора у корист соларне поља, док Немачка може да тргује нуклеарним 17 постројења за ветроелектрана.

У међувремену, зелена транспорт ишли од огромна небо за Дееп Блуе Сеа ове недеље као што смо гледали у себи НАСА-лечења "Магиц коже", који ће заштитити авионе од осветљења, а сер Ричард Брансон је представио унапређени еко под који ће истраживати Оцеан'с дубине . Такође смо сазнали да је Европска унија постављен на почетак електричне Ф1 Рацинг Цхампионсхип као Тесли је прво место у Монте Карлу 5. Алтернативни извори енергије релија . Коначно, ми смо гледали на две иновативне технологије за омогућавање људског кретања - ексоскелетон робота који даје параплегичара способност да ходају и протетско одело које омогућава људима да пливају попут сирене .

Ове недеље смо такође приметили неколико страшан пример зелене справе - шарене Леготрон камера направљена од омиљени свима грађевинска опека и монструм шик бинарне табеле у потпуности изграђена од бербе колима. Такође смо уочили концепт енергената игралиште да користи предности буквално моћ игре.

Инхабитат је недеља у Греен Магиц авион коже, Јапана нуклеарног цурења, а плоча стола првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 20:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар