понеделник, 11 април 2011 г.

Гљива Телепортер се ХД стреаминг мобилни, неће нигде ваш зрак на ваздух таленат

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/mushroom-teleporter-does-hd-streaming-over-cellular-wont-beam/:
Гљива Телепортер се ХД стреаминг мобилни, неће нигде ваш зрак на ваздух таленат
Ако је потребно да се живи и на сцени, али не може се пратити около са даљинским камиона и увлачи 100-нога антена, морате Телепортер. Камила случаја "П" би требало да вам кажем да ово није коначна реализација Роденбери сан гена, а уређај који је дизајниран од стране гљива Мреже , одавно познато за производе са Гоофи имена попут Портабелла , који обједињује пропусни опсег од више бежичних модема на чине једну супер-Мобиле ХотСпот. Телепортер основи сматра да технологија и додаје неке видео Визардри да га, као и амбалажу која омогућава да се монтира са задње стране камере. Резултат је живети, пун-ХД стреаминг видео материјала директно из камере и у етар. Гљива не би нам цену, рекавши да то варира у зависности од конфигурације, али ако ваш фотоапарат као велики као на слици један после паузе мислимо ово може само ставити прави штете на ваш буџет.

Наставити читање гљива Телепортер нема ХД стреаминг мобилни, неће снопа на ваздух свуда свој таленат

Гљива Телепортер се ХД стреаминг мобилни, неће снопа на ваш таленат ваздуха било првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 00:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар