понеделник, 11 април 2011 г.

Укључен: Перо опет

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/switched-on-pen-again/:
Сваке недеље Рос Рубин доприноси укључивању , колона о потрошачким технологији.


Прошле недеље је укључен разговарали о томе како нови талас појмовима из пре десет година били су неки покушавали да се поново измисле. Ево још једна: све већом паметни телефон ХТЦ је продавац жели да врати метода уноса да су многи отписали одавно са својим предстојећим Флајер таблета и ЕВО Погледај 4Г друг по оружју. Ми говоримо о оловке, наравно.

Инсталације ране Палм и Псион ПДА, Поцкет ПЦ и Виндовс Мобиле телефонима, танак, компактан стило су некада најпопуларнији ствар склизнути добро, јер Тими, тако да је добро да су јефтини. Тада као и сада, корисници ће џаку једноставно лепи на сличан начин јефтине осетљив на екранима осетљивим на додир. Након деби Таблет ПЦ, ипак, више компанија је почела да користи системе активне дигитајзера као један унутар летак. Активна оловке нуде више прецизности, који може да помогне са задацима као што су препознавање рукописа, као и подршку "лебди" изнад екрана, функционални еквивалент песме. С друге стране, они су такође дебљи, скупље, и треба да се наплаћује. (Произвођач Н-триг примећује да његова оловке траје 18 месеца на четвороструки-батерија, али они не умиру, без обзира.) И, наравно, као и пасивно стило, активни оловке заузимају простор и може бити загубљен.

2004 деби Нинтендо ДС - предак је објављен 3ДС - означило почетак онога што је постало масовно тржиште последњих потрошачке електронике серије Стилус да се интегришу унос. Расте популарност капацитивних екране осетљиве на додир и мултитоуцх заменили су грамофонске игле са прстима као главним елементима корисничког интерфејса. Уместо коришћења прецизну тачку за задатке као што је постављање уметања у текст, сада прошири динамички текст да прими наше масне инструмената. На екрану дугмад су такође порасла, јер су сами екрани, а све у име губитка мајсторија.

Наставити читање укључен: Перо опет

Укључен: Перо опет првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 19:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар