понеделник, 11 април 2011 г.

Леакед документи указују Веризон Баја Невероватно 2 ће бити светски телефона

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/leaked-docs-suggest-verizon-droid-incredible-2-will-be-a-world-p/:
ХТЦ Дроид Инцредибле 2 за Веризон није баш била најбоље чувана тајна у протеклих неколико месеци, и то изгледа као неки од преосталих неколико детаља о телефону су сада такође опозван од стране неке процуреле докумената добијених од стране Централне Андроид. Под претпоставком да су они заиста легит, то изгледа као Невероватно 2 ће бити светски телефон са обе ЦМДА и ГСМ везе, и да ће се похвалити новим 1,3 мегапиксела испред камера да иде заједно са округлих леђа стандардних 8 мегапиксела Схоотер ". Такође можете да очигледно рачунају на добијање 16-мегапиксела, мицроСД картицу са телефоном, и чини се да је коришћење 3Г Мобиле ХотСпот ће вас коштати додатних $ 20 за 20ГБ - иако андроид Централна примећује да може бити грешка у куцању. Ево нада Веризон коначно пролази неки од оних детаља себе пре него касније.

Леакед документи указују Веризон Баја Невероватно 2 ће бити светски телефон првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 15:03:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Централна андроид | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар