понеделник, 11 април 2011 г.

Гоогле снагс ПусхЛифе, вероватно ће га користити за воки музике на Андроид телефона

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/google-snags-pushlife-will-probably-use-it-to-push-music-to-you/:
На прошле године је Гоогле И / О нас је опасно задиркивали са идејом стриминг музике на наше мобилне уређаје. Од тада, било је наговештаја и цурења , али ништа званичник Гоогле-у када и како овај нови сервис ће бити ваљани напоље. Па, сада можемо додати да се велики део слагалице да са вест да је Гоогле купио мобилне забаве компаније ПусхЛифе, која развија музички апликација за сопствене андроид и БлацкБерри платформе. ПусхЛифе нуди једним кликом куповина од интегрисаног Мусиц Сторе, преглед мелодија имате и на свој смартпхоне и на вашем рачунару (са могућношћу приступа на оба скупа телефона), као и аутоматску синхронизацију са иТунес Плаилист или Виндовс Медиа Плаиер библиотекама . Постоји још фанцинесс, као што су препоруке на основу песме коју играте, уметника БИОС и фото галерије, као и неизбежни Твиттер и Фацебоок интеграције. Канадски Стартуп Верује се да је инкасирала у износу од 25 милиона долара и да ће ускоро бити затварају своје независне операције. Такође ускоро: Гоогле И / О 2011. Наговештај, наговештај, Гоогле-у! Демо видео након паузе.

Наставити читање Гоогле-снагс ПусхЛифе, вероватно ће га користити за воки музике на Андроид телефона

Гоогле снагс ПусхЛифе, вероватно ће га користити за воки музику на свој мобилни телефон, првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 16:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк СтартупНортх , ТецхВибес , Алл Тхингс Д | Соурце ПусхЛифе | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар