понеделник, 11 април 2011 г.

БлацкБерри Болд 9930 Додирни добија руке на терапији, заједно са лифтом музика (Видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/blackberry-bold-touch-9930-gets-the-hands-on-treatment-complete/:
Да ли су процуриле спецификације и туториал имаш чежња за више БлацкБерри ® Болд Додирни покривеност? Па, данас је ваш срећан дан, РИМ-О-пхилес, јер смо добили нове покретне слике са стварним, живим људски прсти раде екран осетљив на додир два-корак на деминутив приказивање следеће генерације Подебљано 9930 (цоденаме Монтана). Иако је мали узорак, снимак не потврди ранијим извештајима да је одзив екрана је прилично, тако да не би требало да имају проблема чинећи капацитивни претвара од оних у оптички трацкпад трупа. Ми знамо, БлацкБерри Свет и нови деби болд не може ускоро довољно, тако да неки само-умирујуће, погледајте нови Вид, и дишемо - имаћете руке на једном пре него што ти то знаш.

Наставити читање БлацкБерри Болд 9930 Додирни добија руке на терапији, заједно са лифтом музика (Видео)

БлацкБерри Болд 9930 Додирни добија руке на терапији, заједно са лифтом музика (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 15:25:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Н4ББ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар