понеделник, 11 април 2011 г.

Вулкано протока сада доступан, не 480п плацесхифтинг за мање од сто долара

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/10/vulkano-flow-now-available-does-480p-placeshifting-for-under-a/:
Монсун је најавио "опште доступности" новог плацесхифтинг поље Вулкано протока. Као што смо научили током ЦЕС-у , ово поље је 99 $ цену и боја прошле године Вулкано само плацесхифтинг суштину. То је најсличнији Слингбок Индивидуални по томе што ће прихватити ХД улаза, али могу само стримовање видео на максимално 720к480 резолуцију, која би могла да буде проходна гледа на рачунар са малим екраном или један од мобилних апликација (Иос, Купина, андроид, $ 12.99/еа корисничког интерфејса.) Постоји неколико руку-онс и критике су већ, са ЗатзНотФунни истичући неколико туеакс су и даље потребно да се ствари раде, а има Гадгетеер јато снимака екрана за вас да проверите. Монсоон је други нови оквир, експлозије, још увек покреће у "блиској будућности", који се гради на ток је спецификације (детаљан после паузе), са могућношћу снимања података ДВР и ХДМИ излаз за 199 долара.

Наставити читање Вулкано протока сада доступна, не 480п плацесхифтинг за мање од сто долара

Вулкано протока сада доступан, не 480п плацесхифтинг за мање од сто долара првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 10 Мар 2011 22:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар