петък, 3 декември 2010 г.

Web Bugs новата норма за бизнеса?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pCwIAvyEfCw/story01.htm:
Анонимен читател пише: "Какво ти се е случвало в добрите стари времена, когато задкулисно практики имейл били използвани само от съмнителни фирми имейл маркетинг и спамърите? Днес, изглежда, основен корпоративния свят е започнал да използва същата тактика, тъй като спамерите за проследяване на имейл клиенти. Джонатан Zdziarski отбележи в блог пост, че AT & T се използват за проследяване на бъгове в Мрежата електронно писмо, изпратено до клиентите. Възможно ли е това да се използват за престъпни цели? "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Окончателна НАСА Закъснения Дискавъри Стартиране до февруари

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/k8h2y1hO46U/story01.htm:
Velcroman1 пише "НАСА отложи старта на крайния мисия совалката Дискавъри на не по-рано от началото на февруари - най-новата в дългата поредица от забавяния, които са запазили космическия кораб заземен за повече от месец Дискавъри вече е определен да започне най-рано. 3 февруари, като забавяне позволи на НАСА инженерите повече време да се анализира защо малките пукнатини, разработени в огромен външен горивен резервоар на совалката е. Пукнатините вече са ремонтирани, но НАСА иска да се увери, подобни въпроси не представляват бъдещи безпокойство. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




А Mind Made От Мемристорите

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ClKTGcicLz8/story01.htm:
Csiko пише "Изследователи от отдел Бостънския университет от познавателни и невронни системи работят върху изкуствен мозък осъществява с Мемристорите." А мемристорът е на два терминала, чието съпротивление се променя в зависимост от размера, посоката и продължителността на напрежение, който е подал молба до нея . Но тук е много интересно нещо около мемристорът: Каквото и миналото си състояние, или съпротива, тя замръзва това състояние, докато друга напрежение се прилага за да го промените Поддържането на това състояние не се нуждае от власт ".. Също така теоретично е описано, твърди версии състоянието на мемристорите не са изпълнени до неотдавна. Сега изследователите в Бостън твърдят, че мемристорите са новите ключови технологии за изпълнение на високата степен на интеграция, мощен изкуствен мозък на евтини и широко разпространени хардуер в рамките на пет години. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Спор за патент, пл. четец на карти стане спорен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/dispute-over-square-card-reader-patent-gets-litigious/:
Като хора, които следят тези неща могат да бъдат запознати, има известен спор относно произхода на е четец на карти технология, пл. повече или по-малко, тъй като дружеството (начело с Джак Dorsey на Twitter) стана публична с него през миналата година. Този спор сега е придобил още по-спорно, обаче, с площад и неговия председател, James McKelvey, като се имат за цел REM Holdings и Робърт Морли, който действително притежава патента за технологията. Основният въпрос е, че McKelvey не е посочен като един от изобретателите на патента, въпреки твърденията, че той е този, който всъщност замислена идеята в "проблясък на изобретателен поглед", и че той и Морли работили заедно за развитието на идеята (а по-късно обсъдени получаване на патентна защита, с Джак Dorsey). И това е доста много, когато стоят нещата в момента - пл. искат съдебна заповед, за да добавите McKelvey като съ-изобретател на патент, но няма индикации за това кога или дали това ще се случи.

Спор за патент, четец на карти, пл. стане спорен първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Декември, 2010 год 14:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TechCrunch | Изпрати | Коментари

Светът ни разочарова отново: Япония губи 2022 3D холографски Световната купа оферта

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/world-disappoints-us-once-again-japan-loses-2022-3d-holographic/:
Вижте, ние не знаем нищо за оферти за Световната купа. Те вероятно имат много общо с "Инфраструктура" и "се превръща като" и подобни неща. Но наистина, света? Не може да изберете Япония само този път? Япония е невероятно голямо 2022 Световната купа оферта , участващи проектиране 3D холограми на игри на живо на футболни игрища футбол по целия свят, което позволява хора, които не могат да стигнат до Япония за реалните игри, за да получите доста голямо подобие, докато стои до хора, които изглежда като тях и вероятно са пристрастията на един отбор. "Трябва да призная, че идеята за това удари мен далеч", заяви в Япония комисия главен Kohzo Tashima. Получи ли, че света? Япония Ви предлагаме 3D холографски пълно предаване областта, а вие просто се обърна студена рамото. Поздравления, Катар, се надяваме да сте доволни от 2022 г., и ние сме сигурни, че го заслужи, основани на каквато произволно показатели ФИФА използва, за да изберете Световната купа страни. Но вие никога няма да спечелите сърцата ни. Видео на офертата на Япония е след почивката.

Продължавам четене Светът ни разочарова отново: Япония губи 2022 3D холографски Световната купа оферта

Светът ни разочарова отново: Япония губи 2022 3D холографски Световната купа оферта първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Декември 2010 14:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal , PhysOrg | Изпрати | Коментари

Източник: Google-брандирана Chrome OS нетбук да започне на 7 декември

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/sources-google-branded-chromebook-to-launch-on-december-7th/:

Заглавието почти разкрива подчинени на него, но наистина, тя изглежда като следващата седмица Google ще започнем да говорим за това, как си операционна система идва заедно. Много източници са ни казвали, че Google планира да проведе някакво събитие за вторник, 07 12 - ние не сме сигурни дали той ще бъде на живо събитие, излъчването, или нещо напълно различно - и че ще видите сбиване стартирането на Google, че с марката нетбук Chrome OS сме научили за. Отново сме чували , че Atom-захранва лаптоп няма да бъдат маса устройство на пазара - ще има само около 65 000 единици на разположение на Google най-близкият "приятелите и семейството си" - и че Cloud-базирана ОС е все още много в бета, не-ориентиран към потребителите държава. Това е малко странно, че все още не сме получили покана за това планираното мероприятие, тъй като това е твърди, че няколко дни разстояние, да не го спомена в противоречие с всички неща D: Потопете се в Mobile събитие, но в момента на публикуване на този пост все още отговор от екипа на Google PR с официален коментар.

Разбира се, всичко това се изравни с доклада TechCrunch ", че Google ще започне своята Chrome App Store в най-скоро, както и за стартирането вчера на Chrome 8, който подкрепя тези, гореспоменатите приложения Chrome. (Компании като TweetDeck вече са започнали demoing браузъра си приложения.) Не забравяйте, че тези програми ще бъде голяма част от операционната система , така че би имало смисъл за Google да се говори за "ги в тандем. Парчетата сигурен изглежда да е монтаж заедно много добре и въпреки че все още има много въпроси без отговор, ние чувстваме уверени, че ще бъдат намалени някои официални отговори на всичко това Chrome-ност в най-скоро.

Image Забележка: Както казахме миналия път, че снимката по-горе е само на собствените си mockup за онова, което Chromebook може да изглежда така. Ние дори добавя ключова Chrome!

Източник: Google-брандирана Chrome OS нетбук да започне на 7 декември първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 год. 15:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

"Тайм Уорнър" Защита Comcast В ниво 3 спорове

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZIc-4QKgEik/story01.htm:
MojoKid пише "На 21 декември на FCC най-накрая ще гласуват за приемане на нетната правила неутралитет. Това може (или не може) да са били причинени от изплю Comcast е с ниво 3 след ниво 3 спечели голяма поръчка да се справят с видео на Netflix стрийминг. Го смила всички заедно, изход за Facebook и ще получите тази кампания: "Да спасим интернет: Спрете Comcast от Блокиране Netflix Без силна мрежа правила неутралитет, компании като Comcast могат да изискват такси от иновативни фирми като Netflix в опит да се задуши на потребителите свободата и принуждаване на потребителите. да приеме свои собствени видео услуги вместо това. " Comcast настоява, че това няма нищо общо с блокиране на парвеню бизнес Netflix, но за каква част от трафика на ниво 3 на това трябва да преди да стигнем до изпраща на ниво 3 от законопроекта. Трафик на ниво 3 е значително се увеличи, благодарение на Netflix. В четвъртък, frienemy Comcast е , Time Warner, излезе с декларация в подкрепа на Comcast, че обясни на про-кабел страна на доставчика на борбата. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Antivirus фирми Краткосрочни Смяна на клиенти

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/wGgTewvSLO0/story01.htm:
Barence пише "Две водещи фирми за сигурност са обвинени в разлепване клиенти чрез намаляване на краткия си антивирусна абонаменти. AVG и Symantec се предлагат на своите собствени намаления клиенти на абонаменти по имейл или изскачащи прозорци, но нови абонаменти започне веднага," кратко за смяна "потребителите, които са оставяли месеца на съществуващите си сделка. двата Symantec и AVG собственост до практиката, и заявиха, че не са имали планове да променят начина, вместо да съветва своите клиенти за ъпгрейд възможно най-близо до края на подписката. Въпреки това , двамата активно изпращат имейли и изскачащи съобщения, които насърчават клиентите да ъпгрейд веднага. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




mirrorless камера Sigma е забелязан, обявяване идващи по-късно днес?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/sigmas-mirrorless-camera-spotted-announcement-coming-later-tod/:
Има Sigma обяви едно зло (както и в електронен визьор със сменяеми обективи, а не злонамерено) камера днес? Цифрова фотография Преглед форума Райън обувки изглежда, че това е така, и казва, че е "тук" в Китай. Сякаш за да докаже своята точка, ние имаме триото на снимки за mirrorless стрелецът. Ей, не казват, че не ви предупредя - и ако това не стане официално скоро, поне има снимки да се наслаждават.

mirrorless камера Sigma е забелязан, обявяване идващи по-късно днес? първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 год. 12:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Снимка Слухове | източник Цифрова фотография Преглед | Изпрати | Коментари

Nintendo дърпат щепсела на Wii Говори, леко

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/nintendo-pulling-the-plug-on-the-wii-speak-gently/:
Nintendo дърпат щепсела на Wii Говори, леко
О, благородни Wii Говори , обеща да дразни newbs и карането съотборници много повече от социална връзка. Сега сте се изпада в гробището на конзолата аксесоари, които никога не просто хванал. Nintendo потвърди, Wii Говори се предлага само сега на "ограничен дребно места" напред с видима прекъсване, и че макар и "допълнителни превози може да се направи, ако потребителите нарастване на търсенето ", това не звучи особено вероятно, за нас. Ако искате да платите отношения, часове за посещение ще бъде целия уикенд преди крайния церемония в понеделник между Power ръкавица и Zapper парцели.

Nintendo дърпат щепсела на Wii Говори, леко първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 год. 12:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq | източник Gamespot | Изпрати | Коментари

Mercedes-Benz биом концептуалния автомобил расте в детска градина, се продават още сега в Сион

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/mercedes-benz-biome-concept-car-grows-in-a-nursery-on-sale-now/:
Добре, така че няма начин за действителното телефона Сад Киану Рийвс и потвърди, че Mercedes-Benz биом е наистина в продажба в "реалния свят", но трябва да бъде. Разкри в собствената LA "Матрицата" на автомобилното изложение, това тук превозното средство е с теоретичното тегло от само £ 875.5, но най-вероятно твърде широк, за да круиз на съществуващите пътя система на тази планета. Превозното средство е представял от дизайнери от Mercedes-Benz Advanced Design Studios в Карлсбад, Калифорния, и е казва, че е "напълно интегрирана в екосистемата, от момента на създаването му чак до края на своя живот." Как така? Той се отглеждат "в напълно органичен околната среда от семена, засети в детска градина" и просто е напълно откровен тук, ние сме никаква представа какво означава това. Но хей, ако MB мога да разбера как да растат автомобили в задния двор на Морфей ", които ние да се усъмни в реалността на това?

Продължавам четене Mercedes-Benz биом концептуалния автомобил расте в детска градина, се продават още сега в Сион

Mercedes-Benz биом концептуалния автомобил расте в детска градина, се продават още сега в Сион първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Декември 2010 година 13:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TG Daily | източник Autoblog | Изпрати | Коментари

Foodtubes предлага Underground, физическата интернет

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZEnZEi9hknM/story01.htm:
geek4 пише "автоматично пренасочени бутилки могат да заменят камиони с интернет на нещата, казва Foodtubes. Група от учени предлага система от подземни тунели, които могат да доставят храни и други стоки, при всякакви метеорологични условия с масивни икономии на енергия. Foodtubes група иска да постави стоки в метални капсули два метра, които преминават през подземни тръби полиетилен със скорост до 60 мили в час, режисиран от линейни мотори индукция, и се изпраща чрез интелигентен софтуер, за да им дестинации. Групата, която включва физика Оксфорд професор и логистика експерти, иска £ 15000000 за изграждането на пет мили верига тест, и смята, че схемата може да се финансира, ако се използва от страна на големите супермаркети и местните съвети, както и да се разшири, защото използва отворена архитектура. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.