петък, 3 декември 2010 г.

Светът ни разочарова отново: Япония губи 2022 3D холографски Световната купа оферта

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/world-disappoints-us-once-again-japan-loses-2022-3d-holographic/:
Вижте, ние не знаем нищо за оферти за Световната купа. Те вероятно имат много общо с "Инфраструктура" и "се превръща като" и подобни неща. Но наистина, света? Не може да изберете Япония само този път? Япония е невероятно голямо 2022 Световната купа оферта , участващи проектиране 3D холограми на игри на живо на футболни игрища футбол по целия свят, което позволява хора, които не могат да стигнат до Япония за реалните игри, за да получите доста голямо подобие, докато стои до хора, които изглежда като тях и вероятно са пристрастията на един отбор. "Трябва да призная, че идеята за това удари мен далеч", заяви в Япония комисия главен Kohzo Tashima. Получи ли, че света? Япония Ви предлагаме 3D холографски пълно предаване областта, а вие просто се обърна студена рамото. Поздравления, Катар, се надяваме да сте доволни от 2022 г., и ние сме сигурни, че го заслужи, основани на каквато произволно показатели ФИФА използва, за да изберете Световната купа страни. Но вие никога няма да спечелите сърцата ни. Видео на офертата на Япония е след почивката.

Продължавам четене Светът ни разочарова отново: Япония губи 2022 3D холографски Световната купа оферта

Светът ни разочарова отново: Япония губи 2022 3D холографски Световната купа оферта първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Декември 2010 14:43:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal , PhysOrg | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар