петък, 3 декември 2010 г.

Best Buy Mobile ще предлага безплатно смартфони, най-вече с Android, всеки ден през декември

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/best-buy-mobile-will-offer-free-smartphones-mostly-android-eve/:
Почивка в духа на Best Buy земя трябва да означава "да се отървем от старите състав, като я дисконтиране." В Droid Невероятен и Xperia X10 са сред най-телефони да бъдат включени в голям търговец на дребно декември мобилни продажба, което ще включва предлагането на четири безплатни телефони всеки ден (по една за всеки превозвач) на цена от $ 0 предварително и подлежи на обичайните две годишно споразумение. LG е Optimus T и Optimus S ще получи момент си в светлината на прожекторите този месец, въпреки че отстъпка не е точно масивна като се има предвид, че S са започнали живота си струва $ 50 на договора . Като говорим за S-брандирани телефони с Android, че не е Best Buy, че първото пропускам вън на следващата Nexus ? Сега, след като "г е оферта за почивка на стойност говоря.

Продължавам четене Best Buy Mobile ще предлага безплатно смартфони, най-вече с Android, всеки ден през декември

Best Buy Mobile ще предлага безплатно смартфони, най-вече с Android, всеки ден през декември първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Декември, 2010 03:25:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар