петък, 3 декември 2010 г.

Verizon проучвания Начало Телефон Connect, превръща вашия стационарен в мобилен телефон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/verizon-trials-home-phone-connect-turns-your-landline-into-a-ce/:
Ние сме наясно с няколко страни продукти на трети че отбиват този трик като се свържете с вашия мобилен телефон чрез Bluetooth, но Verizon е хвърляне тежест зад собствената си система, наречена Начало Телефон Connect, че ще се свържете домашния си телефон в безжичната мрежа. Системата - което изглежда е достъпна само за жителите на Ню Йорк и Кънектикът в момента - включва някаква базова станция, която се свързва с мрежата на Verizon в единия край и съществуващия си стационарен, от друга; T-Mobile вече несъществуващата @ Home услуга е подобен, но използва вашата интернет връзка за да пренасочите повиквания, а не на клетъчните вълни. Абонати плащат $ 9.99, за да добавите стационарен към план Verizon семейството или $ 19.99 да му предостави неограничен вътрешните минути, което изглежда готова да намали в наследство на наземни бизнес Verizon точно толкова (ако не и повече) в сравнение с уникален Hub единица, която има убит на разстояние известно време обратно. Трудно е да се каже кога (или дори дали) Домашен телефон Connect ще национално, но тези опити често са създадени, за да тества модел на ценообразуване точно толкова, колкото те са най-основната технология - така че въпросът става, ще ви плати $ 10 повече от си Verizon Wireless законопроект да използвате старата школа Slimline?

Verizon проучвания Начало Телефон Connect, превръща вашия стационарен телефон в първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 год. 09:14:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink NetworkWorld | източник Verizon | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар