петък, 3 декември 2010 г.

Mercedes-Benz биом концептуалния автомобил расте в детска градина, се продават още сега в Сион

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/mercedes-benz-biome-concept-car-grows-in-a-nursery-on-sale-now/:
Добре, така че няма начин за действителното телефона Сад Киану Рийвс и потвърди, че Mercedes-Benz биом е наистина в продажба в "реалния свят", но трябва да бъде. Разкри в собствената LA "Матрицата" на автомобилното изложение, това тук превозното средство е с теоретичното тегло от само £ 875.5, но най-вероятно твърде широк, за да круиз на съществуващите пътя система на тази планета. Превозното средство е представял от дизайнери от Mercedes-Benz Advanced Design Studios в Карлсбад, Калифорния, и е казва, че е "напълно интегрирана в екосистемата, от момента на създаването му чак до края на своя живот." Как така? Той се отглеждат "в напълно органичен околната среда от семена, засети в детска градина" и просто е напълно откровен тук, ние сме никаква представа какво означава това. Но хей, ако MB мога да разбера как да растат автомобили в задния двор на Морфей ", които ние да се усъмни в реалността на това?

Продължавам четене Mercedes-Benz биом концептуалния автомобил расте в детска градина, се продават още сега в Сион

Mercedes-Benz биом концептуалния автомобил расте в детска градина, се продават още сега в Сион първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти Декември 2010 година 13:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink TG Daily | източник Autoblog | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар