петък, 3 декември 2010 г.

Източник: Google-брандирана Chrome OS нетбук да започне на 7 декември

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/sources-google-branded-chromebook-to-launch-on-december-7th/:

Заглавието почти разкрива подчинени на него, но наистина, тя изглежда като следващата седмица Google ще започнем да говорим за това, как си операционна система идва заедно. Много източници са ни казвали, че Google планира да проведе някакво събитие за вторник, 07 12 - ние не сме сигурни дали той ще бъде на живо събитие, излъчването, или нещо напълно различно - и че ще видите сбиване стартирането на Google, че с марката нетбук Chrome OS сме научили за. Отново сме чували , че Atom-захранва лаптоп няма да бъдат маса устройство на пазара - ще има само около 65 000 единици на разположение на Google най-близкият "приятелите и семейството си" - и че Cloud-базирана ОС е все още много в бета, не-ориентиран към потребителите държава. Това е малко странно, че все още не сме получили покана за това планираното мероприятие, тъй като това е твърди, че няколко дни разстояние, да не го спомена в противоречие с всички неща D: Потопете се в Mobile събитие, но в момента на публикуване на този пост все още отговор от екипа на Google PR с официален коментар.

Разбира се, всичко това се изравни с доклада TechCrunch ", че Google ще започне своята Chrome App Store в най-скоро, както и за стартирането вчера на Chrome 8, който подкрепя тези, гореспоменатите приложения Chrome. (Компании като TweetDeck вече са започнали demoing браузъра си приложения.) Не забравяйте, че тези програми ще бъде голяма част от операционната система , така че би имало смисъл за Google да се говори за "ги в тандем. Парчетата сигурен изглежда да е монтаж заедно много добре и въпреки че все още има много въпроси без отговор, ние чувстваме уверени, че ще бъдат намалени някои официални отговори на всичко това Chrome-ност в най-скоро.

Image Забележка: Както казахме миналия път, че снимката по-горе е само на собствените си mockup за онова, което Chromebook може да изглежда така. Ние дори добавя ключова Chrome!

Източник: Google-брандирана Chrome OS нетбук да започне на 7 декември първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 год. 15:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар