петък, 3 декември 2010 г.

"Червени очи" универсална ThinkFlood на дистанционното управление става в Мрежата съвместими, оставя последните проблеми в пръстта

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/thinkfloods-redeye-universal-remote-control-becomes-web-compati/:
След като става чрез някои трудни моменти с мини "червени очи" устройството и прави точно до замяната им , ThinkFlood изглежда да работи с пълна светлина напред още веднъж. По-конкретно, компанията обяви, че "червени очи" собствениците скоро ще имате възможност да настроите и контрол на отдалечени системи директно от своя компютър или мобилен браузър. На мобилния фронт, очевидно апартамент в Мрежата ще работи дори и за Android и BlackBerry устройства, въпреки че е оптимизиран за Safari на IOS - намеквайки, че не са собственици на iPhone може евентуално да им телефони контрол над техните социални живее най-скоро. Настройка мъдър, уеб версия също така позволява на потребителите автоматично да се обединят и се движат много бутони наведнъж, плюс присвоите команди за над 70 + клавишни комбинации. В комбинация с възможността да се правят корекции с помощта на мишката върху голям екран на компютъра, променяте по поръчка "червени очи" дистанционно оформления просто имам безкрайно по-лесно - ще чуете, че хармонията ? В IOS ап 2,0 актуализация, вече има и като си изтеглите безплатно "Плюс" в качи магазин, и в крайна сметка подкрепя прекрасен екран на IPAD и в двете ориентация. В известен смисъл, това е допълнително в подкрепа на таблетката е нова кариера като джъмбо-закопчана дядка отдалечен на бъдещето, но хей - няма забележки тук.

Продължи четене "червени очи" универсална ThinkFlood на дистанционното управление става в Мрежата съвместими, оставя последните проблеми в пръстта

"Червени очи" универсална ThinkFlood на дистанционното управление става в Мрежата съвместими, оставя последните проблеми в пръстта първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 год. 10:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Marketwire | източник Червеноперка | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар