петък, 3 декември 2010 г.

Обвиняеми Xbox 360 модификаторите, наречена установи случай приятно отхвърля

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/accused-xbox-360-modder-finds-case-pleasantly-dismissed/:
Случаят с 28-годишен студент ХСС Матей Crippen дойде и отмина. арестуван миналата година за дигиталните Закона за авторското право нарушения на хилядолетието - по-специално за модифициране Xbox 360 , за да могат да играят пиратски игри - федерален прокурор Алън Chiu обяви на третия дни на изпитание, че правителството е отпадането делото си срещу него "въз основа на справедливост и правосъдие." Това не е пълна изненада: според Wired, от предишния ден (сряда), агент под прикритие свидетелствал срещу Crippen твърди ответникът използва пиратски игра за тестване на Modded конзола в негово присъствие. Този детайл, необходими за тезата на обвинението (използването на пиратски софтуер), никога не се споменава в нито един от предишните доклади или клетвена декларация, така че щом съдията я отхвърля като доказателство по делото срещу Crippen удари пречка. Източник линка получи пълна, много интересен разказ, но ако сте търпеливи, винаги има шанс един от "Право и поръчки ще вземем историята в следващите години.

Обвиняеми Xbox 360 модификаторите, наречена установи случай приятно отхвърли първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри Дек, 2010 21:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Joystiq | източник Кабелен (1) , (2) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар