петък, 3 декември 2010 г.

Увеличен реалност TagCandy създава виртуална експлозия вкус

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/03/augmented-reality-tagcandy-creates-a-virtual-taste-explosion/:
По-голямата част от разширената реалност приложения тези дни може да бъде визуално, но това едва ли е единственият вид на увеличен реалност възможно, тъй като напълно е видно от тази така наречена TagCandy устройство построен от Yasuaki Kakehi на Кейо университет. Както можете да видите по-горе, се състои от доста голяма база, която се побира редовен близалка, който не само го прави лесен за поддържане на бонбони, но използва костен провеждане технология за производство на различни звуци, вариращи от газирана сода за фойерверки. Разбира се, това е само концепция и все още нещо в процес на работа - бъдещи възможности очевидно са възможността за откриване на ухапване, в допълнение към смучене, и възможността да се купуват и споделят различни "усещания" в интернет. Ръководителят на миналото на почивка, за да ги видиш на видео.

Продължавам четене Увеличен реалност TagCandy създава виртуална експлозия вкус

Увеличен реалност TagCandy създава виртуална експлозия вкус първоначално се появи на Engadget на Чет, 3-ти декември 2010 година 01:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink DVICE | източник DigInfo TV | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар