петък, 3 декември 2010 г.

Попитайте Engadget: най-добрата алтернатива за кабелна компания, издадени декодер?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/02/ask-engadget-best-alternative-to-a-cable-company-issued-set-top/:
Ние знам, че имаш въпроси и ако сте достатъчно смели, за да поиска от света на отговори, тук е на изхода за това. Тази седмица Попитайте Engadget въпрос идва при нас от Ozair, което вече не е надолу с разклоняване на месечна за алинея опит DVR. Ако търсите да изпратите запитване за себе си, пишете ни линия, поиска [в] Engadget dawt] COM [.
"С откриването на (скъп) Google телевизия, какви са другите, по-евтини алтернативи за създаване на HDTV чрез кабел кутия, а не отдаване под наем Оптимална / Cablevision е остарял и laggy декодер? TiVo? Всякакви други DVR-самостоятелен? Нещо, което Не съм като се има предвид? "
За тези от вас, които сте закупили самостоятелна настройка на DVR + CableCARD (а може би дори HTPC + CableCARD настройка), как да му се наслаждавате? Нека този човек знаете оптимално режим в коментарите по-долу - да се бърза, не е като той може да си позволи да пропусне тази година изгарянето на бъдника в HD.

Попитайте Engadget: алтернатива на кабелната компания, издадени декодер? Най-добрите първоначално се появи на Engadget на Чет, 2-ри Декември 2010 22:12:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар